Miből van az embereknek 40-50 millió forintjuk ház vásárlásra?
Figyelt kérdés
32F vagyok. Átlag felett keresek, Pesten élek.
Az évek folyamán sok lemondással, de sikerült összeszednem 8 milliót, amit önerőként akarok felhasználni, kb 27-28 milliós lakást/házat tudok venni belőle. De ennyi pénzért nincs normális ingatlan nem hogy Pesten, még 60 km-es körzeten belül sem... max Pilisen találtam, ami meg egy cigánytelep.
Normális élhető városban (Pesthez közel) ami normális ingatlan, 40 milliónál kezdődik alsóhangon, de inkább az 50hez közelit. És azt nem értem, a halandó embereknek miből van erre pénzük? Vagy mindenki felvette a csokot meg babavárót?
2023. jún. 27. 15:14
22/22 anonim válasza:
10-ből 9 ismerősömnek, akiknek 35 éves koruk előtt saját ingatlanja lett, ott vagy örökség/családi segítség volt benne, vagy az állami családtámogatások. Ne hidd, hogy maguktól szedik össze a pénzt legtöbben. Kivételek mindig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!