Hol van itt inflációs válság? Zsúfolásig tele a hgónap utolsó (!) napján az összes hipermarket, volt üzlet, ahol kilométeres sor áll. Honnan van az embereknek ennyi sok millió megtakarítása??
Ők pl. nem a rohadt drága kenyeret és tojást veszik, hanem az ársapkás termékeket, így hát nem kell nélkülözniük.
Aki ésszel él az meg se érzi a válságot.
"a hgónap utolsó (!) napján"
???
Ezt nem értem. Mitől nagyobb szám az, ha a hónap utolsó napján van tele az üzlet, mint ha 1-én vagy 12-én lenne?
Nézd meg mennyibe került az élelmiszer 1 évvel ezelőtt és most. Ehhez mérd a fizetéseket és megkapod a választ!
Azért mert valaki élelmiszerüzletben vásárol, még nem lesz több millió megtakarítása, hiszen ahogy írtad, te is ma vásároltál. Neked van? Mi a célod a kérdéssel?
"Honnan van az embereknek ennyi sok millió megtakarítása?"
Munkából. Onnan, hogy nem minimálbérből élnek, mint te.
#4: na igen.... Érdekes módon az ilyen jelenség mindig azoknál okoz nehézséget, akiknek ALAPBÓL be kéne osztani a fizetésüket, mert nem túl sok.
Nem is értem.... Hogy nem lehet azt felfogni, hogy X mennyiségű pénz már huszadikán el fog fogyni, ha nyakló nélkül költekezik...?
Már megint ez a lejárt lemez hiszti.
"Ha be tudsz menni a boltba bármit vásárolni = milliós megtakarításaid vannak."
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!