Összesen 1 millió forint tartalékom van csak sajnos.Szerintetek van olyan rajtam kívül akinek még ennél is kevesebb pénz van a számláján?
Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 22:05
2/22 anonim válasza:
A szamlamon 300.000 van, persze brokernel ez kincstarba van meg ha ez szamit.
De amugy hogyne lenne, mindegyre van egy cikk hogy a magyarok hany szazaleka nem birna egy havi fizetes kiesest se kibirni
3/22 anonim válasza:
Perpillanat nekem. Most vettünk 70 millióért lakást, maradt kb 500.000 a számlán.
4/22 anonim válasza:
nevtelen vaganykodas mire is ? 1 millio ? szorozd fel inflacioval rogton nem 1 mil az az 1 mil..
5/22 anonim válasza:
Van, mínuszban vagyok (1,2 millióig mehet).
Aggódjon csak ő, hogy hozzájut-e a pénzéhez. :)
6/22 anonim válasza:
Medior fejlesztokent en is max ennyit tartottam a bankszamlamon. Nyilvan emellett volt reszvenyekben ca. 60 millio meg kevesbe likvid eszkozokben 150-160 korul. Szerintem ilyen elosztasban nem gond ha csak ennyit tartasz a bankban. Amiota senior bersavban vagyok annyira nem kovetem a penzugyeimet, jelenleg olyan 13-14 millio tartalek lehet a szamlan.
9/22 anonim válasza:
Van.
Bankautomaták kornyékén sokan szétdobálják a bizonylatot.
Lehet, hogy dühükben mert még egyiken sem láttam 83 ezernél többet.
Egyiken mínuszos összeget láttam ami nem tudom hogyan tud összejönni.
10/22 anonim válasza:
" Egyiken mínuszos összeget láttam ami nem tudom hogyan tud összejönni. "
Folyószámla-hitellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!