Összesen 1 millió forint tartalékom van csak sajnos.Szerintetek van olyan rajtam kívül akinek még ennél is kevesebb pénz van a számláján?
Nekem 200e van bankszámlán, többi befektetésben.
Emberek többsége hitelből él, így soknak ennyi sincs.
Egy bizonylat nem mond semmit. Én is max 100 ezret tartok a számlámon, a hozzá kapcsolt megtakarítási számlán van a többi, ahonnan bármikor tudok visszautalni, de a bizonylaton ezt nem látod.
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy az emberek jelentős részének ennyi sincs. Világot nem vált meg vele az ember, de vész esetére jó.
Szerintem magyar viszonylatban, főleg a jelenlegi helyzetben nem rossz pénz az az 1 millió. Nyilván nem tudsz belőle lakást venni, utazgatni, de vésztartaléknak pont elég, ha elveszíted az állásodat is még egy 3 hónapih minimum ki tudsz belőle jönni.
Szerintem ne aggódj ilyeneken, gyűjtögess csak.
Kb... az ország felének semmilyen megtakarítása nincsen.
Magyarországon a lakosság 5-15%-ka rendelkezik annyi megtakarítással, ami elegendő lenne 1-3 évre.
Akik albérletben élnek, vagy saját házban és nyakukban van 15-30 milliónyi hitel, azok nagyon megfogják érezni.
Még a jelenlegi helyzetben is, jónak számít az a 1 millió pluszban.
3-4 hónap és itt nagyon durva világ lesz.
Akinek nincsen legalább 1 évnyi megspórolt pénze, azok nagyon nagy bajban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!