A mostani helyzetben érdemes házakat keresgélni? 30 éves vagyok, ésszerű keretek között 27M-t tudok ráfordítani az egészre, ha ettől kevesebb, az jobb.
2-3 éve küszködök a gondolattal hogy kizárólag Miskolcon szabadna maradni, ha hosszútávon nem akarom hogy 1-2 cigány beköltözzön mellém. Viszont a lakóhelyemen egy ilyen ház [link] [link]
Ennyibe kerül, és a csok-on kívül semmi nem indokolja az ekkora felárat, csak az utóbbi pár év marhaságai verték fel indokolatlanul a vételárakat.
Néha egy-egy gazdag valaki megvesz errefelé valamit, 1 év elteltével meg csinál belőle közel 70-80milliós házat.
Várostól 15-20km-re meg autóhoz lennék kötve mindig, ezzel nehéz megbarátkoznom.
En meg egy teslat szeretnek 1 millioert venni, vajon erdemes nezelodnom? 😂
Teljesen mindegy, hogy szerinted mi mennyit er, ha egyszeruen a valosag nem igy mukodik. En se adnam el a hazamat szimplan kedvessegbol
20 millioert, ha elviszik 60-ert is.
Aranyos vagy, de valamit el kell engedned, ha ennyi a keret. Vagy a helyet vagy a hazat. Kisebb lakast talan kapsz, nem?
Vagy noveld a kereted.
Ebben igazad van, ha ~100millió forint állna a rendelkezésemre, akkor már megvettem volna pár utcával arrébb az egyik eladásra kínált ingatlant.
Hát kérdező sajnálom.
Teljesen a belváros, mégis csendes. Semmit nem hallani az éjszakai életbol. Ennyiért szerintem ingyen lenne, de te tudod 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!