Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A mostani helyzetben érdemes...

A mostani helyzetben érdemes házakat keresgélni? 30 éves vagyok, ésszerű keretek között 27M-t tudok ráfordítani az egészre, ha ettől kevesebb, az jobb.

Figyelt kérdés

2-3 éve küszködök a gondolattal hogy kizárólag Miskolcon szabadna maradni, ha hosszútávon nem akarom hogy 1-2 cigány beköltözzön mellém. Viszont a lakóhelyemen egy ilyen ház [link] [link]

Ennyibe kerül, és a csok-on kívül semmi nem indokolja az ekkora felárat, csak az utóbbi pár év marhaságai verték fel indokolatlanul a vételárakat.

Néha egy-egy gazdag valaki megvesz errefelé valamit, 1 év elteltével meg csinál belőle közel 70-80milliós házat.

Várostól 15-20km-re meg autóhoz lennék kötve mindig, ezzel nehéz megbarátkoznom.

2023. márc. 31. 15:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Érdekes, elgondolkodtató az írásod, de én itt nőttem fel, nem is terveznék máshová már, közel a természet, ezeket szem előtt kell tartanom.

2023. ápr. 27. 21:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!