Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érdemes most házat venni?

Érdemes most házat venni?

Figyelt kérdés

Szerintem bőven elkestunk. De az elmúlt héten megint a legtöbb haz radobott +10 milliot. Legalább 1 éve hirdetik.

Nincs rá kereslet? (60-80 millios hazakrol beszélek Pecsen).

Akkor lesz majd visszaeses?

Tudom, hogy mindig drágul. De ben lehet, hogy már annyit drágult, hogy már nem győzik a vásárlók?

tegnap 20:43
A kérdező szavazást indított:
Érdemes minél előbb venni
Én várnék
17 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Érdemes, nem lesz olcsóbb az ingatlan később sem.
tegnap 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Adnek ajanlatot a regi aron, vagy max +1-2millio.
tegnap 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Én szerencsés helyzetben voltam, mert családtól vettem áron alul, de szánalmas ami a piacon megy...

Ha most kellene házat vennem akkor kivárnék háha lesz egy válság vagy bármi okozta visszaesés a piacon persze 30 pár évesen éveket várni elég idegörlő lenne.

Kormányunk elintézte ezzel a "családtámogatással"...

Nem irigyellek, én nem vennék fel annyi hitelt, amit 20 évvel később is fizetnék.

tegnap 21:45
 4/11 anonim válasza:
Én most vettem,pár hónapot vártam meg megtaláltam a megfelelőt de az a tapasztalat hogy amikor felkerül egy új lakás rögtön kell menni nézni és foglalozni mert nagyon keresik most azt hittem tudok valamennyit alkudni de meg majdnem licitálni kellet a lakásra.
ma 07:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Panel ára megy fel a kertes családi stagnál.
ma 08:18
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát errefele 5-10 milliókat emlegetnek psrhavonta. Nem látok felujitottat lassam 80m alatt....

Én nem látok stagnalast kertes haznal :(

ma 09:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed, akkor érdemes. Mert jelenleg az a tendencia, hogy folyamat drágulnak. Ha nincs rá pénzed most, akkor felesleges a kérdés is.
ma 09:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Nyilván komoly hitellel...
ma 09:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát, arra kár várni, hogy komoly hitel nélkül juss házhoz :D Nem azt a világot éljük, hogy pár év alatt össze lehessen spórolni egy házra, hacsak nem keresel milliókat.
ma 09:59
 10/11 A kérdező kommentje:

De most akkor mennék fel a házárak is v az stagnál?

Én emelkedest látok, de több helyen olvastam stagnalast.

ma 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!