Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Debrecen melletti melyik...

Debrecen melletti melyik településen érdemes házat venni?

Figyelt kérdés
Biztonságos legyen és viszonylag hamar elérhető legyen Debrecen.
dec. 13. 13:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Megfizethetetlenségi sorrendben (a legdrágább elöl): Pallag, Józsa, Ebes. Nagyjából ennyi. Mikepércs az akksigyárak miatt már nem ajánlott. Az összes többi környező település pedig már halmozottan hátrányos helyzetű és/vagy dögevőkkel súlyosan fertőzött.
dec. 16. 01:35
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Haláp
dec. 16. 15:04
 3/16 anonim ***** válasza:

Milyen járművel? Bocskaikert például szomszédos település, azonban a degenerált, Európa más részein alig ismert kerékpárral behajtani tilos tábla miatt nem mondható, hogy kerékpárral hamar elérhető Debrecen, mindenképp kerülni kell Böszörmény vagy Sámson felé.

Utóbbiak ilyen szempontból lényegesen jobbak, ugyanakkor hiába építtettük meg mi, adófizetők az M35 autópályát, a sok olcsójános továbbra is a 35-ös főutat használja, ami így biciklin igen veszélyes.

dec. 17. 12:43
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
3# kerékpározni, kerékpárúton kell nem főúton. Amennyi pénzt eltapsolt a helyi fidesz maffia mindenféle felesleges túlárazott hülyeségre abból már több kerékpárút is kijött volna Debrecen és Bocsakaikert között. Pl. Debrecen és Hajdúsámson közt olyan széles szervízutakat építettek mint a 35-ös főút, és arra vezették rá a kerékpárutat, ami azért jó mert így folytonos rettegésben lehet ott kerékpározni a száguldozó autósok miatt és egyébként a kerékpárút aszfatlminősége más mint az országutaké, ezért országúti szemcsenagyságú aszfalton sokkal nehezebb tekerni. De nyilván Tasó László még életében nem ült kerékpáron így ezzel nem szembesült még, viszont több száz milliót tudott lopni a túlárazott projektből.
dec. 17. 12:53
 5/16 anonim ***** válasza:

#3 Bocskaikertből Debrecenbe nem vezet kerékpárút, tehát logikusan a főúton lenne célszerű kerékpározni.

Köszönöm, de a 10 km távolság helyett nem kívánok 35 kilométert tekerni, teljesen máshol fekvő településeket érinteni. Ez jó móka akkor, amikor van ideje az embernek sportolni, kirándulni, de munkába meg iskolába menet ez nem opció.

Szóval a közútkezelő élhetetlenné teszi Bocskaikertet, emiatt az kerülendő. Akárcsak a város másik végén Ebes, de ott azért egy fokkal jobb a helyzet.

dec. 17. 13:04
 6/16 anonim ***** válasza:
#4-nek ment előző.
dec. 17. 13:05
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
5# próbáld meg értelmezni amit írtam.
dec. 17. 13:11
 8/16 anonim ***** válasza:
49%

#7 A válaszodnak az égvilágon semmi köze a kérdéshez. A kérdező arról érdeklődött, melyik Debrecen közeli településen érdemes lakást venni, szempontokat is megadott, ezek közül reflektáltam egyre.

Az, hogy konkrétan miért nincs kerékpárút, miért sz@r, ami van, kinek a hibája ez, az nem ide tartozik, a kerékpározás vagy a politika rovatokban lehet megbeszélni.

dec. 17. 13:14
 9/16 anonim ***** válasza:
8# Az 1#-es hozzászólásomban leírtam, hogy melyek azok a települések. Szempontnak vettem a közlekedést is. Bocskaikertet nem véletlenül nem soroltam fel, egyrészt sz@r oda ingázni másrészt van ott jónéhány lákátoskolompárorbánroméro is.
dec. 17. 13:45
 10/16 anonim ***** válasza:
49%
#9 Ki beszélt az első hozzászólásodról? Azt sem tudtam, ki írta. Én a #4 válaszodra utaltam.
dec. 17. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!