Érdemes most belevágni lakás vásárlásba, lakáshitel felvételébe?
Figyelt kérdés
Van egy pici önerőnk, plusz szeretnénk felvenni a babavárót és kiegészíteni egy kis lakashitellel. A kamatok magasak, a ház árak az egekben. Aki hozza értő, hogyan látja a jövőt? Én igazából csak azt látom, hogy mire oda jutottunk, hogy megengedhetjuk, hogy hitelt fizessünk csak egyre drágább lett minden. A jovoben is ez a növekedés várható vagy csökkenni fognak a kamatok és lakas árak?2023. márc. 30. 08:04
21/22 anonim válasza:
De ezen mi annyira meglepő?
Valahol várható volt, hogy előbb vagy utóbb megszűnik a jólét itthon, már ezen a téren. Meseszerű, hogy eddig boldog, boldogtalan tudott magának ingatlant venni, de ránéz az ember a térképre és valahogy ez csak nálunk volt elérhető minden átlag ember számára.
22/22 anonim válasza:
Hat asszem ilyen 3-6 % koruli csokkenesekrol mar olvastam több cikket is, de az árak még igyis nagyon magasak. Nagy hitelt én nem mernék bevallalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!