Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hova lehet menni átmenetileg,...

Hova lehet menni átmenetileg, amíg találok albérletet?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szétmentünk, elég csúnyán összevesztünk, a lakás az övé. Szüleim már nem élnek, barátaim mind családosok, nem tudok hozzájuk menni. Van pénzem albérletre, ezzel nincs gond, de míg találok egyet, szerződés, stb, az is minimum egy-két hét. Addig átmenetileg hova lehet menni, ami nem nagyon drága, mint egy szálloda? Vagy csak az marad? Ezt az átmeneti időszakot hogy szokta megoldani az, aki nem tud hova menni?
2023. febr. 2. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem irtal varos, de ha pesti vagy vannak olcso szallodak, pesten peldaul:

a&o Budapest - 12 ejszakara 55 ezer Ft

Avenue Hostel - 12 ejszakara 45 ezer Ft

ezeket booking.com-on talaltam: datumnak beirtam hogy februar 6-tol februar 17-ig

[link]

2023. febr. 2. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Ha van a közeledben egyetem, akkor a kollégiumában szoktak kiadni szobát vagy csak ágyat - azaz 2-3 fős szobában helyet ahol néha más vendéggel is osztozni kell.

Ez sem túl olcsó, de jobb, mint a semmi. Egerbe jártam levelezőre és ott pl. most megnéztem a kollégiumban szállás 2200Ft egy éjszakára, de nem biztos hogy ilyenkor is van szabad szobájuk - bár most még nincsen szorgalmi időszak, lehetséges.

De ezen a linken a 3 ágyas szobában egy éjszaka 3500Ft és most is kivehető. Valami hasonlót kereshetnél ott ahol vagy. Régebben az esküvőnkön is a közeli középiskolás kollégiumban vettünk ki szobát a vendégeknek az átöltözéshez mert kicsi volt a lakásunk és nem került sokba.

[link]

2023. febr. 2. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként tök gáz hogy egyik barátod se fogad be, egy két hétre sem. Én elküldeném őket a fenébe. Mindenki kerülhet szar helyzetbe ŐK IS, a csodálatos családi idilljük ellenére, amit “megzavarnál”…
2023. febr. 3. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3 részben egyetértek, de mi van, ha a barátai anyóssal laknak, vagy egy 1 szobásban hárman? Nem tudjuk a részleteket.
2023. febr. 3. 00:50
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Vagy kisbaba van, ami mellett képtelenség aludni.
2023. febr. 3. 00:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

3-as: az emberek többsége nem palotában lakik, hanem kis lakásban - két szobára szülök + 1-2 gyerek vagy hasonló. Ilyen esetben hová tennél be bárkit is? A szülök ágyába harmadiknak vagy a gyerekek mellé egy nekik félig idegent?

Okoskodni könnyü, de azért nem ártana reálisan is gondolkodni!

2023. febr. 3. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pesten vannak olyan hotelek, amik hosszútávra adnak ki olcsón szobát, szóval nem a túristákra építenek, hanem azokra, akik egy albérletet nem tudnának kifizetni, ilyen a Pólus Hotel a XV. kerületben vagy az Orientál Hotel a XIII. kerben. Mást nem ismerek, de biztos vannak még!
2023. febr. 5. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!