Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vett már valaki ingatlant...

Vett már valaki ingatlant faktorcég közreműködésével?

Figyelt kérdés
Látom,hogy viszonylag kedvezőbb áron hirdetik az ingatlanokat. Mennyire bonyolult egy ilyen vétel?
febr. 4. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem bonyolult.

Inkább felejtlős.

febr. 4. 18:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Irnál indokot is?
febr. 4. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Facebook jogi csoportban kérdezte valaki, és az összes ügyvéd lebeszélte róla.

Azt mondják hogy átverés.

febr. 4. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Lebeszéltük hogy másnap megyek megnézni a házat, elérhetetlen volt az ingatlanos (vagy hogy nevezik ezeket, ügynök, akármi). Írtam panaszt a cégnek, majd hívott az ingatlanos faszi. Neki csak délelőtt volt jó. Nagyon fasza, ki vettem egy napot, majd a kapuban mondta hogy amúgy elkelt pár hete. Mondok akkor mi a q anyádnak hívtál ide? " hát mert azt hittem szeretné megnézni"

Ha elkelt akkor mit nézzek rajta??

Na azóta hagyom az ilyeneket.

febr. 5. 07:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont tegnap találtam egy 71m² lakást Debrecenben, ami kedvező árú, de képet sem tesznek fel róla, elég furcsa.
febr. 5. 09:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Egyértelmű, általában tartózkodnak az ilyen lakás vásárlásától,de amilyen magasak ma az ingatlanárak próbálunk kedvezőbb lehetőséget találni.

Felháborító a "már elkelt" történet. Nem tudom,hogy ezt nem látta,vagy 💩t rá.

febr. 5. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én próbáltam. Átvertek. Rendőrségi feljelentés lett, de nyolc éve ül rajta a yard. Felejtsd el.
febr. 5. 21:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!7-es válaszoló,nagyon sajnálom....
febr. 6. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!