Lakásátadáskor nem lesz ebből gond?
Egy éve adtuk el a lakásunkat, aztán a vevőktől visszabéreltük, mivel nem akartak/akarnak még beköltözni. Mi közben építkeztünk.
A lakást a vevők egyszer nézték meg, rögtön meg is vették.
Gyermekeim szobájában a falakon több helyen is van falimatrica (nyilván ezeket látta a vevő is).
Ezeket a matricákat próbáltam kíméletesen eltávolítani, még a készítőjétől is kértem tanácsot, de sajnos nem sikerült. Több helyen jött vele a tapéta is.
Se időnk, se energiánk nincs arra, hogy kitapétázzuk a gyerekszobákat emiatt.
Ilyen esetben mi a teendő? Engem zavar, hogy így kell átadni a lakást, de mit tudnék csinálni?
A vevő ezért kérhet bármiféle kárpótlást?
Átfesteni sem lenne időnk sajnos.
Hát ha már kifizette, akkor én megkérdeztem volna, hogy fenn hagyjam-e a matricákat, vagy leszedjem, kockáztatva, hogy megsérül a tapéta.
De hát most már késő.
Mindenképp beszélek a vevővel.
Azért is szedtem le a matricákat, mert nagyobbik gyermekem szerette volna megtartani őket emlékbe. Pontosan úgy szedtem le, ahogy azt a matricák készítője tanácsolta. Sajnos így sem lett tökéletes.
Ez már így marad. :(
Én pl megtartottam a tapétát, mert kb újnak nézett ki a fal, kvára nem örültem volna ha szétcincálva adja át hogy sorry, gyereknek kellett róla a szr.
Szerencsére nem is csinaltak ilyet az eladók.
Felnőtt emberek, ezért nem igazán gondolnám, hogy kell nekik
a "gyerekes" - értsd: kislányos, kisfiús - tapéta.
Egyébként meg, utolsó, ha kellett volna nekik, akkor valahogy nekik is le kellett volna szedni a matricát, nem gondolod? :D Vagy neked talán kellene felnőtt ember létedre a királylányos matrica? :D Küldjek neked? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!