Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Garzon 17 m2 területű 5 és...

Garzon 17 m2 területű 5 és fél millióért lehetséges ez vagy itt valami gond lehet amit eltitkol a hirdető ?

Figyelt kérdés
megyeszékhely. Vannak annál gazdagabb megyék is. Reális ár ?

#garzon #17 m2
2021. júl. 28. 16:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy megyeszékhely nem felkapottabb részein teljesen normális ár. Több mint 320 ezer/m2, azért ez nem gyanúsan kevés (bár tudom, kicsiben minden drágább)
2021. júl. 28. 16:44
 2/14 A kérdező kommentje:
írja,hogy tehermentes . 2 emeleti. wc,zuhany ,konyha ki van alakítva. panel garzon,házközponti fűtés,havi közösköltség 10 ezer és nem bútorozottan eladó.
2021. júl. 28. 16:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Menj el, nézd meg. Itt hiába okoskodunk.
2021. júl. 28. 16:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem sok km-re tőle Szolnok megyében kockaházat kapsz ennyiért. Nem azért tettem fel mert érdekelne megvételre hanem nem vagyok otthon megyeszékhelyi ingatlan árakban. Nekem sok lenne ez az ár ilyen kicsi területért ha már 10-20-30 km-re ebből kapsz családi kertes házat. Viszont megyeszékhelyen valami gyanúsat éreztem a hirdetéssel kapcsolatban . De ilyen kicsi területért hiába megyeszékhely nem érzem reálisnak. Fővárosban még rosszabb tudom.
2021. júl. 28. 16:56
 5/14 anonim ***** válasza:
30%
2: Panelből nem épült 34 nm-nél kisebb egyáltalán, úgyhogy ez nem lehet panel.
2021. júl. 28. 18:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Most akkor kevesled vagy sokallod?

Pesten, Pest megyében gyanúsan olcsó lenne.

2021. júl. 28. 18:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát figyelj én megyeszékhelyhez képest nem tudom a garzon árakat. Én személyes véleményt írtam ,hogy gyanús lehet a hirdetés. Én kockaházban lakom. Ahhoz képest egy garzon sok .Túl sokba kerül ! Viszont tudom,hogy elvannak szabadulva az árak és én soha nem adnék garzonlakásra pénzt mert nekem egy kisebb város is oké ahol ennyiből kapsz. Így olvasva,hogy ez nem lehet panel miközben nem épült 34 nél kisebb na ez furcsa akkor. Pedig panelt ír a hirdető.
2021. júl. 28. 18:23
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem pest megye. De akkor mi lehet ez a szuterén? Ha rámírtok szívesen elküldöm.Nem akarom ide berakni. Jófogásos hirdetés ez. Privátban

.

2021. júl. 28. 18:27
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Mi az hogy "megyeszékhely"?

Megyeszékhely Győr is meg Salgótarján is. És nagyon nem ugyanaz a kettő.

2021. júl. 28. 20:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

8: Szuterén azt jelenti, hogy földszint alatti szint. Tehát az nem lehet lakás, csak egyéb helység, mert az OTÉK szerint építészetileg az.

Mitől gyanús? A kérdésindításból az derül ki, hogy kevesled az árát, azért gyanús. Később meg az derül ki, hogy sokallod, azért gyanús. szóval ezt tedd nekünk tisztába, légyszi!

Bármelyik oldalon sorba lehet rendezni négyzetméterár szerint az adott környéket, és meglátod, a skálán hol helyezkedik el.

2021. júl. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!