Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Garzon 17 m2 területű 5 és...

Garzon 17 m2 területű 5 és fél millióért lehetséges ez vagy itt valami gond lehet amit eltitkol a hirdető ?

Figyelt kérdés
megyeszékhely. Vannak annál gazdagabb megyék is. Reális ár ?

#garzon #17 m2
2021. júl. 28. 16:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Megvételre soknak érzem ,de tudom,hogy mennyire megdrágultak egyes helyeken így azt mondom,hogy túl kevés ismerve az ingatlanpiacot. Számomra megvételre sok nem is venném meg. Ingatlanpiacot nézve kevés . Megvételre nekem sok mert említettem ,hogy miért sok nekem. Szuterén nincs kiírva ezt én mondom mert ilyen kis hely szuterén inkább.
2021. júl. 29. 08:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Vannak bajok.
2021. júl. 29. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Szuterén az pincében van ezért nagy eséllyel nincs ablaka csak egy nagyon minimális lőrés, hogy be tudjon menni a levegő.

Hivatalosan nem számít lakásnak ezért lakáshitelt nem adnak rá így készpénzes vevőt keresnek. Nagy eséllyel WC először darálja a szart majd egy szivattyúval végigküldi egy 4-5 centi vastag csövön.

Összefoglalva gond van vele.

2021. júl. 29. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó, hát én egy kukkot se értek.
2021. júl. 29. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!