Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladnátok egy ilyen alaknak a...

Eladnátok egy ilyen alaknak a házat?

Figyelt kérdés
Már egy éve áruljuk a családi házunk kevés sikerrel, és ma hirtelen jött egy román vevő, aki alku nélkül megvenné. Nagyon fura alak, állítólag román állampolgár és román rendszámú autóval érkezett, de ugyanúgy beszél magyarul mint mi. Ma reggel hívott, hogy megnézné a házat és csak a mai nap volt neki jó, nem akarta megvárni a hétvégét amikor szabad leszek, így hamarabb eljöttem miatta a munkából. Alig 5 percig nézelődött, alig kérdezett valamit és már azt mondta, hogy megveszi alku nélkül és már holnap el akarja kezdeni a papírozást, nekünk pedig jövőhéten költöznünk kellene. Mondtam neki, hogy ennyi idő alatt nem tudunk elköltözni és nincs is hová, de ő ragaszkodik a jövőhéthez. A nejem meg van győződve róla, hogy biztosan bűnöző és nem akarja egy ilyennek eladni, mert anyósomék velünk szemben élnek.

2023. jan. 19. 19:10
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjuk ott, ha en 1 eve arulom a hazam, az azt jelenti, hogy kozben nezelodok, hova kene koltozzek. Valoszinuleg ennyi ido alatt csak talalok egy szimpatikus helyet, akikkel felveszem a kapcsolatot. Esetleg beajanlok egy hazcseret a kulonbozet kifizetesevel.

Ha csodak csodajara jon egy komoly vevo, masnap elmegyek az uj helyre megbeszelni a reszleteket. At lehet hivni a baratokat/baratnoket, rokonokat, hogy segitsenek a koltozesben. Vagy a szembe szomszedba anyosek, vagy kiveszunk egy alberletet arra az 1-2 honapra, mig az uj hely koltozhetove valik. Esetleg egy raktarhelyiseget berlek, ha annyi cuccunk van) Kenyelmes? Persze, hogy nem, de ezt be kell vallalni.

2023. jan. 24. 21:49
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Végre minden tisztázódott, az üzletben egy hiba van csupán: az eladó sötétsége.

Ja, és köszönöm, hogy végre megtudtam, hogy román vagyok; szólok a szüleimnek is! :)

2023. jan. 26. 19:52
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Beszarás, hogy mekkora papucs ez a csávó xDDD ráadásul buta is, mint a föld. Azóta se adta el szerintem
2023. jan. 29. 07:26
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Hogy adná el, nikor el se akar költözni?

Bírom az ilyet. Azt hiszi a vevő vele együtt veszi meg a házat.

2023. jan. 29. 07:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!