Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladnátok egy ilyen alaknak a...

Eladnátok egy ilyen alaknak a házat?

Figyelt kérdés
Már egy éve áruljuk a családi házunk kevés sikerrel, és ma hirtelen jött egy román vevő, aki alku nélkül megvenné. Nagyon fura alak, állítólag román állampolgár és román rendszámú autóval érkezett, de ugyanúgy beszél magyarul mint mi. Ma reggel hívott, hogy megnézné a házat és csak a mai nap volt neki jó, nem akarta megvárni a hétvégét amikor szabad leszek, így hamarabb eljöttem miatta a munkából. Alig 5 percig nézelődött, alig kérdezett valamit és már azt mondta, hogy megveszi alku nélkül és már holnap el akarja kezdeni a papírozást, nekünk pedig jövőhéten költöznünk kellene. Mondtam neki, hogy ennyi idő alatt nem tudunk elköltözni és nincs is hová, de ő ragaszkodik a jövőhéthez. A nejem meg van győződve róla, hogy biztosan bűnöző és nem akarja egy ilyennek eladni, mert anyósomék velünk szemben élnek.

2023. jan. 19. 19:10
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Én 7 éve Skóciában(Edinburghben)élek.

Pár év múlva akarok venni majd egy kis lakást Glasgow-ban

( mert ott olcsóbbak valamivel az ingatlanok)

Szóval,ha valaki a származásom miatt hezitálna,gondolkodna a lakása eladásán,mert magyar vagyok...

Szóval én azt mondanám neki,hogy b@ssza meg akkor a lakását.

2023. jan. 23. 14:30
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát meg is bassza valszeg, mert jelenleg azért nem túlságosan felfelé mennek az árak, szóval turi hogy bőven bukott rajta :D de nembaj, anyósnak legalább nem lesz "román" szomszédja.
2023. jan. 23. 14:34
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Jobban járt a román pasi, hogy nem lett ezeknek a szomszédja.
2023. jan. 23. 14:39
 34/44 A kérdező kommentje:
Attól, mert magyar neve van és tud magyarul beszélni még nem lesz magyar. Az egész családom meglehetősen jól beszél németül, mégsem tárjuk németnek magunkat. Aki Romániában született az román és kész. Róluk pedig tudjuk, hogy általában milyenek...
2023. jan. 23. 14:40
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Milyenek?

Nekem van egy nagyon jó barátom aki Romániában született Csíkszeredán,ma pedig sikeres vállalkozása van Pesten.

Szóval mesélj nekem,milyenek ők?

2023. jan. 23. 14:44
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Milyenek a románok? sose tapasztaltam még semmi rosszat velük kapcsolatban.
2023. jan. 23. 14:45
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Biztos okosabbak mint a kérdező aki egy hót buta proli :D
2023. jan. 23. 14:45
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Segghülye és nyomorult vagy ember. Megérdemled, hogy buktok rajta pénzt :D
2023. jan. 23. 15:00
 39/44 anonim ***** válasza:
91%

Romániában jobb a fizu, szebb a környezet, jobban élnek. A magyaroktól csóróbb nincs az euban. Nem értem ezt a románozást...

Inkább ők nézhetnek le minket.

2023. jan. 23. 15:03
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Szoval anyosod parancsol, o mondja meg, hogy eladhatod-e a hazad vagy sem.

Soha nem fogtok onnan elkoltozni, mert neki ugy a kenyelmes, hogy a lanya ott van a szomszedban es nem kocsival fel - egy orara.

Ha 1 ev alatt ennyire nincs jelentkezo, az azt jelenti, hogy aron felul hirdetitek. Gondolom ezt az arat is ok talaltak ki, megsugom, az volt a cel, hogy ne legyen komoly vevo es 2 ev mulva azt mondjatok, hogy inkabb maradunk. Pechjuk volt, mert valakinek megis kellett, de jol jott a roman rendszam, mint kifogas.

2023. jan. 24. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!