Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy ingatlant hányszor néznek...

Egy ingatlant hányszor néznek majd meg?

Figyelt kérdés
Most fogok árulni először egy ingatlant mi a szokás hányszor jön ki a vevő megnézni? 80 milliós ingatlanról van szó, nemhiszem hogy csak egyszer akarja látni.
2023. jan. 18. 12:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%

20: Mi komoly vevők voltunk és a mi vevőink is. 20 percen belül átutalták a teljes vételárat. Végig ezt mondtam itt is.

Miből szűrted le, hogy nem volt komoly bármelyikünk is?

2023. jan. 19. 10:24
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért nagyjából látszik, hogy valaki mennyire komoly vevőjelölt. A szakik sem vesztegetik feleslegesen az idejüket, ha csak nem sógor, rokon. Mondjuk azt nem értem, hogy szimpla érdeklődési fázisban ezeknek a szakiknak (burkoló, asztalos, festő) milyen létjogosultságuk van egy eladó ingatlannál, így nem is találkoztunk ilyennel. Egy statikust mondjuk már megértek.

A mama, aki azért jön negyedszerre, hogy lemérje hogyan tudná besakkoznina száz éves bútorait, ha esetleg megvenné a házat, az nekem a vicc kategória. Több 10 milliós ingatlan szemben a 100 éves bútorokkal. Ha nem fér be minden, nem veszi meg? Vagy nem is értem.

Majd méreget, ha már az övé, vagy persze rugalmasan fogadom szívesen egyedül, vagy szakikkal, ha már majdnem az övé (szerződtünk).

2023. jan. 19. 11:15
 23/23 anonim ***** válasza:
70%

"De időt nyerek"

Hogyan, mivel?

Amíg nincs lefoglalózva, tudod mutatni másnak is, aki először foglalja le, azé lesz úgyis.

Amikor jön 3 néző, csak 2-t engedsz be, és a harmadikat kiküldöd?:)

2023. jan. 19. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!