Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » " ingatlanturisták kérem ne...

" ingatlanturisták kérem ne keressenek !" ez mit jelent? Sok hirdetésben látom mostanában.

Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 21:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Komolytalan érdeklődők. Akik azért mennek el hogy ötleteket gyűjtsenek a saját lakásuk berendezéséjez, felmérjék a paici helyzetet, vagy csak simán unatkoznak, és egyáltalán nincs szándékukban ingatlant vásárolni.
2023. jan. 17. 21:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően drága ingatlanokat mennek el megnézni puszta kíváncsiságból, szórakozásból. A WC-jét se tudnák kifizetni.
2023. jan. 17. 21:43
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán tudom, mi értelme kiírni, mert nagyon elvétve hallottam erről a jelenségről, hogy szabadidős programnak mennek megnézni a lakást...

De tényleg csak annak, nem azért mert keresnek valamit.

2023. jan. 18. 00:56
 4/17 anonim ***** válasza:
9%

Sok mindenre lehet módszert kitalálni, pl az ingatlan túristák kiküszöbölésére is. Ha rajtam múlana, lehet, hogy bevezetném az ingatlankereső kártyát, ugyanis akinek tényleg van pénze ingatlant vásárolni az egy jelképes, pl tíz ezer FT-os éves díjat ki fog tudni erre fizetni, és, mondjuk, amennyiben a kártya kiállításától számítva egy éven belül valóban vásárol ingatlant, inflációval emelt értékben visszakapná a tíz rongyot, és vissza kellene szolgáltatnia az igazoló kártyát a Kormánynak.

Persze ez csupán egy kósza ötletem, hirtelen "felindulásból". ;) Tehát aki szerint ez jó ötlet, csak korrigálásra szorul, szóljon nyugodtan, még csiszolatalan az ötletem.

Más kérdés, ilyet nem valószínű, h bevezetnének. Pedig csak felmutatnád, és máris tudná a tulaj, h esélyesen komoly érdeklődő vagy, és nem rabolod az idejét.

2023. jan. 18. 02:04
 5/17 mindentudó99 ***** válasza:
25%
Kinek van ilyen szórakozása?
2023. jan. 18. 07:26
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

Unatkozók, akik nem akarnak házat venni csak szét akarnak nézni, ismerkednének.

#5 rengeteg embernek. Ingyenes családi program. Elmennek, jót beszélgetnek. Szerintem ezeknek nincsennek barátaik, rendes kikapcsolódásra pedig sajnálják a pénzt.

A neveletlen kölykük kiélheti magát mert a legtöbb esetben a ház tulaja nem szól rá durván, hátha tényleg vásárlók. Ezt kihasználják. Ha van háziállat akkor még tovább maradnak, mert a gyerek bio plüssnek tekinti.

Van terasz? Elszívnak egy doboz cigit, közbe beszélgetnek veled. Esetleg be is nyögik hogy ők nem akarnak házat venni, csak kíváncsiak voltak hogy néz ki belülről.

Az biztos, hogy aki gyerekkel menne házat nézni 100% turista. A legtöbb nem is a házat nézi, hanem a hülyegyereket ahogy rongál/rohangál, meg pofázik közben az életéről.

2023. jan. 18. 08:00
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Kiírni felesleges hogy ne keressenek turisták, úgyis keresni fogják a hirdetőt. Egyszerűen meg kell mondani hogy gyerekkel nem jöhetnek házat nézni. Máris lekopnak.
2023. jan. 18. 08:01
 8/17 anonim ***** válasza:
22%
#7: Az első mondatod igaz, de mégis hogy ne vigyem a gyerekem? Ha tényleg komoly érdeklődő vagyok akkor ő is ott fog élni, fontos, hogy neki is tetsszen, jól érezze ott magát, már ki is nézze esetleg a szobáját!
2023. jan. 18. 08:10
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

8, Hozzám sajnos nem ilyen értelmes gyerekekkel jöttek. A legidősebb 8 vagy 9 volt. Ő volt a legrosszabb, aki után ki is tiltottam a gyerekeket. Kitaposta a kertben a virágjaimat, felrugta a hörcsögöm ketrecét, fel akart mászni a macsjabútoraimra , seprűvel betörni az ablakot stb...

A többi esetben nem rongáltak ennyit csak rohangáltak, az anya pedig csak a gyereket nézte, csodálta. A házat nem nézte. Ha házat akarnak venni akkor azt kéne nézni, nem a gyereket csodálni. Megfogja a kezében a gyereket hogy ne rohangáljon, és normális emberek módjára szétnéznek. Ez lenne a logikus.

Honnan tudjam, hogy értelmes gyerekkel jönnének? A tapasztalataim nem ezt mutatják. Profilképen fotózáson készült idilli beállított képen vannak. Fehérek. Semmi előjele nincs, hogy idióták. Egyszerűbb azt mondani hogy gyereket nem hozhatnak, mint azt hogy figyu már ugye az világos hogy ez nem egy szabadidőközpont. Nem szabad nyúlni semmihez, a gyerek ne rohangáljon, fogjátok kézben, a háziállataim nem plüssök, ne nyúzza őket a gyerek stb. Milyen ciki elmondani ezeket, mikor természetesnek kéne lennie hogy egy vadidegen házában viselkedni kell.

Amúgy nem a gyerek veszi a házat, nem az ő döntése a lényeges. Aki komolyan venni akar, nem csak családi programozni az eljön gyerek nélkül.

2023. jan. 18. 08:43
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Biztos nem vinnék gyereket házat nézni. Nincs időm foglalkozni vele, hogy ő most mit játszana vagy épp kakilnia kell.

Mondjuk alapból nem is egy idiótám van, aki szétrúgná más kertjét vagy a hörcsögének a ketrecét... de még ha tud is viselkedni, zavar, nincs ott dolga.

Ha megállapodunk és úgy tűnik, lesz adásvétel, akkor másodjára már elviszem neki is megmutatni, hogy nézd, ezt fogjuk megvenni, ez lesz a te szobád, itt fogunk élni. Nyilván nem a 3 évest, mert őt felesleges, de nagyobb gyereket mindenképp.

2023. jan. 18. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!