Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megpróbálom a lehetetlent,...

Megpróbálom a lehetetlent, havi részletre vasarolnank házat Hajdú Bihar megyében mindegy ha felújítandó kicsi vagy nagy nem számít,csak tető legyen a fejünk fölött.Sajnos a hirdető portálokon nem találtam valaki ajánlat? :/

Figyelt kérdés
ma 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Hát ez tényleg lehetetlen.

Miért járna ezzel jól az eladó? Tulajdonképp pont úgy fizetsz, mintha csak kiadná, ellenben x év múlva már nem az övé a ház.

Marad vagy a hitel vagy a bérlés. Ingyen senki nem hitelez milliókat. Jó vagy sem, ez a való világ.

ma 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Csak akkor megy, ha a havi részletet a banknak fizeted.

Ugyanis egy bank be tudja rajtad hajtani, ha nem fizetsz, egy privát személy nehezen, másrészt meg a legtöbb eladó a pénzt konkrét célra - másik ingantlan - akarja használni, az nem segít neki, ha te évtizedekig fizetsz egyre kevesebbet érö összegeket.

ma 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vettem anno az első ingatlanomat. Ismerőstől (persze havi 600.000Ft volt így, amit kapott tőlünk).
ma 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
[link] tessék, jó válogatást. Örülök, hogy segíthettem!
ma 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:

FB-on 5,5 millióig lakható ingatlanok.

Ott sokan adnak el részletre is, de nem tudom, ebben az árfekvésben ebben a megyében akad-e.

Valószínű magasabb árfekvésben is van csoport, de nem ismerem.

Vagy ingatlan.com-on tudsz szövegrészletre is keresni, oda be tudod írni, hogy részletre, részlet.. stb.

Jófogáson vevőként is tudsz hirdetni.

Sőt, szerintem FB-csoportban is.

De ha csak részletre tudsz fizetni, akkor először a legolcsóbb megfelelőre kellene gyúrni, azt mondom, tehát az 5-6 M-s kategóriát is el kéne fogadni.

Érdemes még megnézni, van-e olyan elnéptelenedő falu a közelben, ahol ingyen lehet házat kapni/elfoglalni.

ma 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:
* Ez egy FB-csoport neve, amit az első sorban írtam.
ma 15:56
 7/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Attól hogy egyesek nem hallottak ilyenről még létező dolog. Igaz álltalában kis értékű ingatlanoknál fordul elő. Álltalában más módon ezek eladhatatlanok. Ezért megy bele a tulaj.
ma 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez csak kis értékű ingatlanoknál esélyes, akkor is úgy hogy nagyobb részleteket fizetsz, pl kifizeted 1-2 éven belül. Szóval valakinek van egy kis háza egy semmi közepén lévő faluban amit 5 milliórt sem tud eladni. Belemegy hogy törleszd az árát minden hónapban és 2 éven belül fizesd ki, akkor is több mint 200.000 forintot kell adnod neki havonta.
ma 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!