Most fogok árulni először egy ingatlant mi a szokás hányszor jön ki a vevő megnézni? 80 milliós ingatlanról van szó, nemhiszem hogy csak egyszer akarja látni.
amikor az enyémet árultam(Budán)volt aki többször is megnézte, sőt hozta a családját is..volt aki ott ült órákig a kocsijában, hogy megfigyelje az utca csendes voltát.
Aztán jött egy oszrák egy táska pénzel, és övé lett.
2023. jan. 18. 12:30
2/23 anonim válasza:
2-3 alkalommal általános szerintem. Van aki túltolja, de őt érdemes finoman leállítani. Nálunk pl. volt aki már azért jött volna negyedszerre, hogy lemérje a bútorai hova, hogyan fognak elférni, de még se foglaló, se szerződés, se semmi nélkül. Mondtuk, hogy ne haragudjon, de erre nem érünk rá, ott van az alaprajz, az alapján betudja lőni a bútorainak hol lenne helye... Nem is ő vette meg végül. Aki megvette, kétszer nézte meg. Az első után hívott az ajánlatával, majd a második megtekintésnél még alaposabban körbenézett és végül kezet is fogtunk. Mi is így vettük a házunkat, a másodiknál már kezet fogtunk és indítottuk az adásvételt. Aki túl sokat túristáskodik, az a szememben nem tekinthető komoly vevő jelöltnek, csak az időt húzza. Ha már van szerződésünk és nem zavar, felőlem jöhet méricskélni, tök jó tapasztalataim vannak rugalmas eladókkal és vevőkkel, de ne komolytalankodjunk. :)
2023. jan. 18. 12:50
3/23 anonim válasza:
Mi két ingatlant vettünk az elmúlt öt évben. Mindkettőt csak egyszer néztük meg.
2023. jan. 18. 12:55
4/23 anonim válasza:
Amikor a lakásomat vettem kétszer néztük meg. A telket 4-5-ször is szerintem. Mielőtt beszéltem a tulajjal sikerült megtalálni google utcakép alapján, így elmentünk arra kocsival, voltunk a tulajjal egyszer, meg még mielőtt meghoztuk a döntést, előtte még 1 vagy 2 alkalommal elmentünk arra. Értelemszerűen egyszer voltunk bent a telken, de az utcáról is lehetett látni mindent.
2023. jan. 18. 13:40
5/23 anonim válasza:
Kétszer néztem meg, az első után tudtam, hogy akarom, a masodiknál vittem magammal valakit, hogy elfogulatlan szemmel is nézzen rá.
2023. jan. 18. 13:43
6/23 anonim válasza:
Mi 3x néztük meg, de 3. alkalommal már helyben kitöltöttük a vételi szándéknyilatkozatot.
2023. jan. 18. 13:49
7/23 A kérdező kommentje:
Köszönök hasznos dolgokat írtatok, alkudni fognak mindenképp? Első alkalommal?
2023. jan. 18. 14:19
8/23 anonim válasza:
Nekünk elsőre elvitte valaki, aki megnézte.
Alkudott, de ott helyben meg is állapodtunk.
2023. jan. 18. 14:20
9/23 anonim válasza:
Persze, hogy fognak, pofátlanul.
Mindenki kulcsszavakat lát a neten. "Nyílik az olló", "zsugorodik a piac", "vevők kerülnek pozícióba" stb stb. Konkrétumokat nem írsz. Lehet, hogy az a 80 milliós ingatlan pont olyan, aminél nyílik az olló és örülhetsz, ha csak mértékkel alkudozónak el tudod adni belátható időn belül, de lehet, hogy annyi érdeklődő lesz, hogy ha éppen nem ígérnek rá a hirdetett árra, már csalódott lehetsz
2023. jan. 18. 14:33
10/23 anonim válasza:
Nálunk hárman nézték meg a lakást, mind a hárman meg is akarták venni, ebből ketten alkudni akartak, így a harmadiké lett, aki elfogadta az eredeti árat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!