Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy ingatlant hányszor néznek...

Egy ingatlant hányszor néznek majd meg?

Figyelt kérdés
Most fogok árulni először egy ingatlant mi a szokás hányszor jön ki a vevő megnézni? 80 milliós ingatlanról van szó, nemhiszem hogy csak egyszer akarja látni.
2023. jan. 18. 12:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam alkudni, de csak 100e Ft-ot engedett a sok millióból. Mosolyogtam egyet és elfogadtam, megérte így is
2023. jan. 18. 16:21
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
1-20 alkalommal.
2023. jan. 19. 05:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ugyanazon vevő? 0-3 alkalommal.

Van, aki neten vesz ingatlant.:)

2023. jan. 19. 05:56
 14/23 anonim ***** válasza:
12%

2: Mi is mértünk, nálunk is mértek, sőt a szakikat is hozta 2x. De természetesen már akkor, mikor eldöntötte, hogy megveszi. Az eladó kéne adjon méretinfókat, de ha nem ad, akkor nem szabad fennakadni azon, hogy a vevőjelölt magának leméri, hiszen sokszor a birtokbavétel napján már kell hozzák az előre legyártott dolgokat.

Mindenkinek van egy időbeosztása, ügyvéd, asztalos, családtagok, stb., nem életszerű, hogy mindenki a megfelelő sorrendben érjen rá.

2023. jan. 19. 06:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

14# Ez oké. Írtam is, hogy ha már van szerződés, vagy minimum szándéknyilatkozat, akkor jöjjenek. Mi is költöztünk már, mi is vettünk családi házat, ahova csináltattunk új konyhabútort, kifestettünk, stb. Mivel a vételár jó részét már kifizettük és az eladó már nem lakott itt, tök rendes volt és még kulcsot is adott, hogy ne tőle függjünk (ez sem alap szerintem). Mi is rugalmasan álltunk a vevőinkhez. Azóta is, ha bármi kérdés, próbléma van, állunk rendelkezésre. Szerintem ez így lenne normális.

De amíg még kvázi "kézbe sem csaptunk", el sem döntötte, hogy meg akarja-e venni, addig ne járjanak a nyakunkra. Küldtünk neki bekottázott alaprajzot. Mellesleg azzal sincs bajom, ha első-második alkalommal centivel jön, de az, hogy kétszer jön csak nézelődni, egyszer a fiával nézelődni, meg mégegyszer jönne centivel, az (nekem) már sok. Családunk van, nem érünk rá erre.

2023. jan. 19. 09:06
 16/23 A kérdező kommentje:

"nem szabad fennakadni azon, hogy a vevőjelölt magának leméri"

Amíg nincs nyilatkozat vagy foglaló addig én sem engedném hogy méregessenek.

2023. jan. 19. 09:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a vevő akart kulcsot kérni, még vételár teljes kifizetése előtt, mert hogy kezdene felujítani...

Mondtuk, hogy a sajátját majd újítgathatja. Ha ki van fizetve.

2023. jan. 19. 09:47
 18/23 anonim ***** válasza:
10%
16: Az a te dolgod, de vevőt veszítesz így.
2023. jan. 19. 10:01
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

17: Jó, igen, nálunk is fel akarta szedni a parkettát, nem engedtük.:)

De mérni azt lehet. Jár a lakásnézés, azalatt azt csinál, amit akar, ki lesz szolgálva.:)

2023. jan. 19. 10:02
 20/23 A kérdező kommentje:

"16: Az a te dolgod, de vevőt veszítesz így."

De időt nyerek. Meg aki a foglaló előtt akar méregetni szerintem az pont nem a komoly vevő az itt leírtak alapján.

2023. jan. 19. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!