Mit csináljak hogy végre békén hagyjanak az ingatlanosok?
De amúgy mi a baj az ingatlanossal? Levesz egy csomó terhet az ember válláról, mind az eladó mind a vevő oldalról.
Mi csak olyan helyre mentünk anno ahol volt ingatlanos, aki segít intézni az ügyeket
Milyen ügyeket intézni? Vevőként vagy eladóként kerested, hogy legyen ingatlanos? Mi az, amit te magadtól nem tudod hogy kell intézni maximum pár óra neten való utánaolvasást követően?
Az a baj az ingatlanossal, hogy nem éri meg általában, mert több havi fizetésednek megfelelő pénzt adsz neki legtöbbször minimális munkáért. Én is fogadnék ingatlanost, ha mondjuk az ország másik felében örökölnék egy lakást és el akarnám adni, szóval néha jól tud jönni, de ez az esetek 10%-a inkább, amikor tényleg szükség van egyre.
"Levesz egy csomó terhet az ember válláról"
Nekünk nehezebb volt vele, mert ő is rá kellett érjen a lakásmutatáshoz, és több szereplővel körülményesebb volt a lakásmutatás, időpontegyeztetés. Nézőként és eladóként is.
Akadályozták az információáramlást és az adásvételt.
Ezerszer gyorsabb, gördülékenyebb volt magánszeméllyel mindig.
Én ezt úgy oldottam meg hogy durva voltam.
- JÓó napooot kívánok Dögkeselyű Marika vagyok. A meghirdetett ingatlannal kapcsolatban keresem. 😻
- Maga ingatlanos? (mindnek egyforma irritáló hangja van)
-......? Öm.... Igen 😚
- Tudsz olvasni te nyomorék? Az első mondat a hirdetésben hogy ingatlanosok ne keressenek. Nálatok alap követelmény az analfabétizmus? / A jó k... a...dat hívogasd te f..sz0p. g... Olvasd már el a hirdetést te agyhalott. Felolvassam neked esetleg?
Sorolhatnám
Meg se tudtak mukkanni. Szépen kinyomtam, tiltólistára tettem a számot. Gondolom ők is felírhatták vagy valami, mert minden ilyen eset után jelentősen kevesebb ügynök hívott. Biztos nem hívtak ugyanattól az irodától többen.
Sokszor viszont ha nem volt kedvem leordítani, akkor csak kinyomtam és tiltottam.
Na igen, de van még egy nagyon tuti megoldás, ami tavaly nekem bejött.
Nem adtam meg telefonszámot az ingatlan.com-on. Higyjétek el, hogy 100 ingatlanosból, ha 3-5 merészel írni valami sablont szöveget üzenetben maximum. Annyit már nem tesznek bele, hogy üzenetet írjanak. Jó az ingatlan és jó helyen és jó áron adod, akkor írni fognak az érdelödők. Higyjétek el! Így is lett! Eladtam 2 hét alatt a lakásom. Utána meg tulajdonostól vettem a másik lakást. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!