Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért csinálják ezt az ingatla...

Miért csinálják ezt az ingatlanosok/ ingatlant hirdetők?

Figyelt kérdés
Nem értem miért jó az a hirdetőnek, hogy a házát/lakását felteszi úgy, hogy a főcímben, találati listában XY nagyobb városban található, de a leírásban meg közli, hogy pl. 10 km-re a várostól, de konkrét település nincs megjelölve? Ennyire szeret esetleg kéretlen érdeklődésekre válaszolni? Mert ha látná a vásárló, hogy hol van, lehet fel sem hívná. De hiába szép a ház, ha meg olyan faluban van, ahova nem menne, akkor úgyis mindegy. Szóval ezt nem értem...
2015. jún. 6. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Budapesten sem adnak meg konkrét utcát kertesháznál a legtöbb estúetben, nehogy megkerüld a tulajt egy privát ajánlattal vagy a konkurencia.
2015. jún. 6. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Az oké, h nem ad meg konkrét utcát, azt értem is, de nem mindegy, h pl Győrben, Szegeden, Miskolcon stb. van az a ház vagy éppen Mucsaröcsögén...
2015. jún. 6. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:

1x-ű a taktika :) azért hirdetnek így,hogy rákattintsanak,megnézzék,akárcsak ahogy Te magad is tetted.

Aztán vagy-vagy...de legalább többen megnézik,nagyobb az esély az eladásra

2015. jún. 6. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
10-20 km még nem a világ. Ha rákattintottál, talán még így is megéri ezzel a kompromisszummal. Budapesten a külső kerületek is ilyen távol vannak a belvárostól, de időben azért 3x annyi mint Szegedtől 15 km-re levő Mucsajröcsöge.
2015. jún. 7. 08:55
 5/7 A kérdező kommentje:
szerintem ez akkor is időpazarlás mindkét fél részéről... nem is feltétlenül a 10-15 km-mel van a baj. De csak, hogy teljesen konkrét legyek. Ausztriába jár a párom dolgozni, Szombathelyen vagy tőle északra-nyugatra fekvő településen szeretnénk letelepedni. És a délre-keletre fekvő falvak NEM érdekelnek. És ha oda lenne írva, hogy Söpte, Vép, Balogunyom, stb. akkor nem hívnám fel, még akkor sem, ha nagyon tetszik az a ház. Ez mindenképpen fölösleges kör szerintem
2015. jún. 7. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazad van, elég tuskók, mert ha valaki telefonál akkor mindenképpen megkérdezi, hogy hol van az ingatlan pontosan. Ezzel csak azt érik el, hogy aki felhívja őket bosszankodni fog és megutálja az összes ingatlanost. Gondolhatod, hogy nem professzorok mennek el ingatlanosnak.
2015. jún. 12. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Hiába van 10-15 percre a ház, ha nincs jogsim!

Nem mindenki mer vezetni vagy nem mindenkinek van autója. Vagy esetleg valakinek 5 gyereke van és nincs ideje munka előtt még egyenként szaladgálni velük 5 féle intézménybe, ezért jó lenne az adott városban lakni, ahol legalább 3 be tud menni gyalog.

2015. aug. 11. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!