Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten ki csinálja ezeket...

Budapesten ki csinálja ezeket a filctollal irt ingatlanos hirdetéseket?

Figyelt kérdés

Emlékszem régen kézzel volt megirva minden példány.

Sokszor átlátszó fedősztorival irta meg, mint pl. "fiatal pár lakást keres", "egyetemista lakást keres", stb.

Tegnap kivettem egyet a postaládámból és ez már szinesen volt fénymásolva. Ugy látszik megy az üzleti...

De mégis ki lehet a háttérben? Egy nyugdijas korában jobb hiján ingatlanüzér? Mert 50 felettiből tudom csak kinézni ezt a manuális metódust, hogy szines filctollal csinálja a kis szórólapjait.

De komolyan mondom az egész városban mindenütt ott vannak ezek.

2016. okt. 21. 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, h csak marketingfogás.
2016. okt. 21. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
En ugy tudom intatlanosok!
2016. okt. 21. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Mire vagy kiváncsi?

Egy névre vagy hogy mekkora vállalat van mögötte?

2016. okt. 21. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:

"Tegnap kivettem egyet a postaládámból és ez már szinesen volt fénymásolva"

Ne legyél már ennyire naiv, szerinted meddig tart ezresével készíttetni ilyet valamelyik olcsó nyomdában? Pont, hogy profi ingatlanos csinál ilyet, mert ezzel "személyesebbnek", emberközelibbnek tűnik a hirdetése és aki csak kicsit ingatlan ellenes, azt még akár meg is lehet ezzel a marketing trükkel fogni.

2016. okt. 22. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
jav "ingatlanos ellenes"
2016. okt. 22. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Konkrétan szeretik hülyének nézni a vevőket az ingatlanosok most is itt erre egy jó példa:

[link]

2016. okt. 23. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahol régebben laktunk, ott ilyen filctollas sajtpapírokat ragasztottak pl. a villanyoszlopokra. Nem lehetett tudni, hogy kik, mert éjszaka ragasztották fel.
2016. okt. 23. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!