Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit csináljak hogy végre...

Mit csináljak hogy végre békén hagyjanak az ingatlanosok?

Figyelt kérdés
2 napja tettem fel a lakásom a netre. Kb. 12 ingatlanos írt, és csak ma 2 óra alatt 4-en hívtak. A hirdetésem első mondata az hogy ne keressen ingatlanos, és mindenféle baromsággal védekeznek, hogy ők nem is látták a hirdetést, meg az is ezt írja ki aki szeretne ingatlanost (?!). Én már remegek az idegességtől, én nem bírok dolgozni sem így. Persze beleírhatom azt is a hirdetésbe hogy ne keressenek munkaidőben, de ugyan úgy leszarják. Komolyan olyanok mint a maffia, addig zaklatnak, amíg be nem adja a derekát az ember?

2022. dec. 12. 13:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%

Mert a sok ingyenélő ingatlanosnak nincs most munkája, és ráér zaklatni.

Én egyből tíltottam, és a kedvességükért cserébe spam-ba tettem a számukat.

Ugyanaz már nem hív mégegyszer, mert egy hét múlva újra próbálkoznak a g.ecik.

2022. dec. 12. 13:34
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen, tiltóra kell rakni a számukat, egy idő után elfogynak. Én is beleírtam hogy ingatlanosok ne keressenek, inkorrekt dolognak tartom hogy mégis felhívtak. Még ők sértődtek be hogy szidtam a felmenőiket.
2022. dec. 12. 13:37
 3/22 anonim ***** válasza:
67%
Mondd nekik ha hívnak, hogy most nem tudsz beszélni, mert pont megérkezett a bűnügyi helyszín takarító!
2022. dec. 12. 13:58
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

hogy ők nem is látták a hirdetést,

Akkor a tesco-s varazsgömb mutatta meg nekik hogy eladó a lakasod?

2022. dec. 12. 14:48
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Bírd ki. Hidd el megéri megspórolni azt a néhányszázezer/millió forint jutalékukat a 10-ből 9-szer semmi munkájukért, ha amúgy neked is van időd fogadni a valódi érdeklődőket.
2022. dec. 12. 14:55
 6/22 anonim ***** válasza:
39%

Ha ennyire ideges típus vagy ajánlom figyelmedbe a + magnézium bevitelt.

Vegyél a tescoba, Auchanba egy eldobható sim kartyát rakd bele egy régi telefonodba azt a számot írd be a hirdetéshez, és írd oda, hogy pl 18:00-19:00 érdeklődhetnek akkor te meg bekapcsolod ezt a telefont, utána meg ki.

2022. dec. 12. 15:16
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
Én is a második SIM kártyát ajánlom.
2022. dec. 12. 15:28
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Vegyél egy sim kártyát amit csak erre használsz.
2022. dec. 12. 15:33
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Attól hogy vesz egy SIM kártyát, még ugyanúgy hivogatják.

Azt hiszik a nyomorultak, hogy megunod, és beadod a derekad.

Megéri kitartani, én most adtam el egy lakást, napi 5-10 nyomorult ingatlanos hivogatott, mindet elhajtottam, megspóroltam 1 milliót.

2022. dec. 12. 15:42
 10/22 anonim ***** válasza:
92%
Megéri napi 4-5 idióta ingatlanos hívás mint kifizetni nekik 2-3 millió ft jutalékot.
2022. dec. 12. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!