Honnan tudtátok, hogy EZ lesz az a ház (és település), amiben a gyerekeiteket fel akarjátok nevelni, amikor házat vettetek?
Egy adott területet néztünk, Budapest agglomerációjában. Családi házat kerestünk, azt tudtuk, hogy műszakilag (mérnökök vagyunk) nagyjából mit akarunk. Sok házat megnéztünk, teljesen ki voltunk borulva, mert a felújítás legtöbb helyen külcsínyre ment, de mi nem ezt kerestük. Aztán megnéztük a házunkat (már várandós voltam). Műszaki tartalom olyan szinten pipa, hogy konkrétan belénk fagyott a szó. Emellett a tulaj magának csináltatta meg ezeket, szintén műszaki ember, piros pont. Majd bementünk és elkapott az otthon melege, mint érzés és akkor már szerintem mindketten tudtuk, hogy ez a miénk. Utána még egyéb tényezők is erősítettek ebben.
Őszintén szólva szerintem oviig teljesen rendben leszünk itt. Sok a zöld, hatalmas az udvar, van saját játszótér is, ez sokat számít. A suli már neccesebb lesz, ingázni kell, meglátjuk... de ezzel kalkuláltunk amikor idejöttünk. Ezért költözött el az előző tulaj is a sulis gyerekekkel. Max mi is elköltözünk ha a helyzet úgy hozza, mégha amúgy imádjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!