A mostani áremelkedések miatti spórolások a gyerekeiteket is érintik közvetlenül?
Nyilván arra gondolok, akiknek jobban oda kell figyelni a kiadásaikra. A gyerekeken ez milyen mértékben csapódik le?
Pl. nem kapnak már márkás cipőt, nem jut mindennap gyümölcsre, stb.?
Zoldseget, gyumolcsot ugyanugy megveszem, mondjuk nalunk nincs szemet etel mint turo rudi, kubu es tarsai, ami joval dragabb mint mondjuk egy alma.
Egy marek fagyasztott borso is olcsobb mint a grizes teszta, amiben megint semmi tapanyag nincs a cukron meg feher liszten kivul.
"Pl. nem kapnak már márkás cipőt, nem jut mindennap gyümölcsre, stb.?"
Ott nem tartunk, hogy az étkezésen spórolni kelljen, divatozni meg eddig se szoktunk, ahhoz még kicsik a gyerekek.
A jövő évi nyaralásnál majd meglátjuk. Biztos elmegyünk, de esetleg rövidebb időre, mint ahogy szoktunk. Esetleg nem étteremben ebédelünk a nyaralás alatt.
Mondjuk a szezonban nincs 2 bakancsuk( elmenős; játszós) és hótaposójuk, csak 1-1.
Vagy tavaly 3-3 télikabát volt, most a nagynak 1-et vettem, de tavalyról a másik jó a kicsinek 1-et újonan és 1-et használtan vettem.
Szóval esdig azért laza voltam.
Ha megtetszett valami vagy csak kényelemből hogy ne kelljen azonnal mosni megvettem többet.
Most azért meggondolom már.
Nem.
Nem keresünk milliókat (durván 500 a bevételünk).
De pl most vettem 2-2 cizmát, 2-2 kabátot (1-1 használtat itthonra, 1-1 ujat el). 50ezer ft.
Csokit, gyümölcsöt, mindent ugyan ugy megkapnak, amit eddig.
Hál isten magunkon sem spórolunk (még).
Nalunk a lakásfelújítasban mutatkozik meg, azzal haladunk lassabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!