Szóbeli ajánlattevés után kiderült, hogy a ház kisebb, mint ahogy a hirdetésben szerepelt. Mi a helyzet az árral ilyenkor?
Találtunk egy házat, amit meg akarunk venni. Tettünk szóban ajánlatot, és akartunk előszerződést kötni. Ekkor kiderült, hogy 120 nm helyett csak 100 nm, illetve a kert 100 helyett csak 80nm. Ilyenkor ti mit tennétek? Rendben van az, hogy az eredeti négyzetmétáron teszünk ajánlatot a kisebb nm-re? Tehát arányaiban annyival ajánlunk kevesebbet?
Most eléggé beállt ugye az ingatlanpiac, alapból sok évre vennénk a házat, de mi van, ha pár év múlva el kell adni, akkor nem fogjuk tudni jó eséllyel eladni annyiért, amennyit jelenleg kérnek érte, miközben nem is akkora, mint ugye eredetileg írták. Ti mit tennétek?
17, te ugyanaz vagy, mint a 2-es?:D (látom, hogy nem, de ti értitek a problémám).
14, csak kis funfact-ként, ha már szóbahoztad, szeptember óta árulják, állítólag sok érdeklődő volt, az egyik meg is vette volna, de nem kapott hitelt. Elvileg már előszerződés is volt, amit nehezen hiszek el tekintve, hogy elvileg most derült ki, hogy mások a valós méretek.
Azoknak, akik esetleg nem értik, hogy mi a bajom: kicsit az van bennem, hogyha mondjuk akarok venni egy laptopot 512-es tárhellyel, az ár is ehhez van igazítva, helyben megnézem, tetszik, és nem csekkolom pontosan, hogy ez megvan-e, majd szól az eladó, hogy bocsi, benézte, csak 256 van benne, ja, és a kamera sem tud akkora felbontást, ja, meg a RAM sem 16 csak 8gb, dehát ugye láttam személyesen... Ti megvennétek az eredetileg hirdetett áron egy olyan gépet, ami drágább, mint a többi, ugyanilyen felszereltségű máshol megvásárolható gép? Mert ha igen, akkor nekem lenne eladó :D
Köszönöm amúgy a válaszaitokat, és hogy együttgondolkodtok velem. Örülök, hogy sokféle vélemény van, így több oldalról is át tudom gondolni, hogy hogy is lenne nekünk a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!