Mikor esnek vissza az ingatlan árak?
#21: igen a TV-ben azt mondták, hogy volt. De gondolom nem ismered a részleteket.
Amúgy nyilván nem sajnálom a deviza adosokat, es a mostaniakat sem, nem is azért mondom.
Covid vírussal mondták, hogy visszaesnek, "anno". Én akkor tényleg hittem benne, semmit se esett vissza, s, mint látjuk azóta már van ahol lassan duplázódott az ár.
Most némi esélyt látok rá, de most se sokat. Egy felvásárló réteg úgy is van, akinek uzsipénz, ha nagyon bezuhannának az ingatlanok, pont ezért nem fog olyan óriásit zuhanni. Az tuti, hogy 2023-ban csökken vagy megáll az áruk növekedése, de egy budapesti lakás esetén is csak minimális pár milliós esést tudok elképzelni.
Ahogy a kenyér se lett olcsóbb, úgy a lakás se fog már.
25: idei infláció 15 százalék, de ev utolsó hónapjaiba mar a havi adat 20 százalék korul van, szóval jövőre is elég szépen lesz
. Par ilyen év ahol ekkora az infláció és nem nő a lakasár az annak is ugyanúgy zabálja el az értékét mint a készpénzét nem ? Vagy mit gondolsz?
#27: most már a hirdetéseken is kezd látszani.
Rengeteg beragadt hirdetés van, óvatosan már viszegetik le az árakat.
28: Most néztem utána, hova tűnhettek a 14-42 nm-es budapesti liftes emeleti lakások. 2 M fölött vannak! Tavasszal 400-900 000 közt voltak.
Hát ezt nem nevezném csökkenésnek!
#29: ok, tehát kiszúrtad az egyetlen kategóriát, ami MÉG úgy ahogy tartja magát.
Nyár vegén-ősszel kezdtek belassulni a dolgok.
A hitelezés már gyakorlatilag leállt.
A CSOK és társai is kifutnak idén.
A megélhetési költségek 2-3x emelkedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!