Mit tegyek? Akartam vásárolni egy ingatlant, de végül vissza akarok lépni, mert mégsem olyan, találtam jobbat, a foglalót bukom, viszont adtam 20 millió előleget is, ami majdnem a teljes vételár, azonban abból az eladó elköltött 15 millió forintot?
Megkérdezed azt az ügyvédet aki a 15 millióról szóló dokumentumot készítette közted és az eladó között.
Mert Ugye azt is lepapíroztátok!!!?
Amúgy semmit jóra ne számíts, kb. 5 év pereskedés lenne belőle és pénzt (15 milla) kb sosem látnád viszont, főleg nem egyben.
Nincs mit tenned, ha nem akarsz 20M+foglalót bukni, hogy maradsz az eredeti ingatlannál.
Amit jobbat találtál, azt engedd el! ...ráadásul nem tudhatod, hogy holnapután nem találsz annál is jobbat.
Ha már ilyen szinten elkötelezted magad, akkor le kellett volna állni a keresgéléssel, mert mindig jön egy sokkal jobb.
Komolytalan vagy Kérdező! És gyanítom, hogyha bíróságra mész ezzel, akkor vesztesz. Ugyanis TUDTAD, hogy be akarja fektetni a pénzt akármibe és úgy adtad oda neki. Ez nem babaruha, hogy visszakéred, az emberek élete nem átjáróház, ahol te meggondolatlanul ki-be sétálsz.
(Már amennyiben valós a kérdés, de erősen kétlem.)
"A kérdés teljesen valós, azonban "
Nem az. Ki az a debil, aki majdnem a teljes vételárat adja előlegként? Ráadásul ilyenre egy magára picit is adó ügyvéd sem bólint rá szó nélkül.
De ha igaz, akkor megérdemled!
"Az ügyvéd nem ajánlotta én ragaszkodtam hozzá mivel szerettem volna hogy nekem adja el az ingatlant és ne másnak!"
Na, innentől kezdve bukod minden jogi fórumon!
Nincs az az ügyvéd, aki ebből kivakar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!