Mit tegyek? Akartam vásárolni egy ingatlant, de végül vissza akarok lépni, mert mégsem olyan, találtam jobbat, a foglalót bukom, viszont adtam 20 millió előleget is, ami majdnem a teljes vételár, azonban abból az eladó elköltött 15 millió forintot?
Vagy az a megoldás van, amit a 19-es ír, hogy visszalépsz, eladja másnak, és abból megkapod a 20 milliódat, ha vissza akarja adni, és nem kell kiperelni belőle, vagy a másik megoldás, hogy végig viszed az ügyletet, és meghirdeted te magad, és ha találsz rá vevőt, és még meg lesz az a felújított, akkor megveszed azt.
Nem kioktatás képpen mondom, és ne sértődj meg kérdező, de az ügyvédnek pont azért fizetünk egy rakás pénzt, mert ő jobban ért az ügylet buktatóihoz, és ha ő valamit nem ajánl, akkor azt nem csináljuk. Ez a jelenlegi helyzeteden nem segít, de a jövőben azért tanulj belőle.
Nem ismert a családi állapotod!
Ha egyedül élsz, beteszel konyhába kihúzható gyerekágyat.
Sparhelt jellegű tűzhellyel főzöl/fűtesz.
Fürdőbe talán Siesta, Jancsi kályha...
Volt élet a 60-as években is. Családok laktak szoba-konyhás lakásokban... Úgy, hogy reggelre deres volt a konyha ablak!
Ha a vevő eláll a vásárlástól, akkor bukja a foglalót, bármi is történik ezután!
Ne keverjük a vételár előleggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!