Kaposváron vagy környékén hol érdemes családi házat venni 15 millió forintért?
Alaposnak alaposnak tűnhet, csak érvek nincsenek mögötte...
Egyébként ha már a környező települések is felmerültek, és ahogy látom, a várostól inkább keletre levők, akkor én is a Kapos-sal kezdődőeket ajánlom inkább.
Mit hallottál a cseri ès donneri városrészről egyébként?
Legjob érvet kaptad, én örülnék.
;D
Szóval, cser, donner, veszélyes, de csak este, sok család van akik nem jönnek ki egymássall csak egymásra, de akkor kapákkal, fejszékkel, nem napi szintű, nekik is kell pihenni, szabaduló bulit tartani vagy épp a vállalkozásukkal foglalkozni. De szép hely Cser, ha nincs gond, de az van. Kaposfüred,Toponár drága ennyi pénzért lelakott főút melletti házat kapsz. Ha én gondolkodnék most, hogy hol s mit Kaposszerdahely vagy Kaposújlak környékét cékoznám meg. Hóba Kaposszerdahelyről nehézkes a bejárás mert dombos, kacskaringós, de hát Zselic és az ad egy kis hangulatot, Kaposújlak, ügye a kettő relatív messze van egymástók,de az sem rossz hely, Kaposmérő sem rossz, lényeg újlak és mérőnél döntesz busz gyakran jár Szerdahely után meg van 3 falu, végül vehetjük, hogy csöndes, de buszt sem látsz majd mindig.
donnerban és a cserben is vannak jó részek, dombtetőkön főleg.
keleti részt kihagynám teljesen, délen akkor ugye a magasabban fekvő részek, nyugati részt nem ismerem. északiban lakok, ami jó hely, de ahogy nézem drága is...
belváros meg jó lenne persze :) kisgátat is jobb helynek ismertem, nem tudom mostanában milyen
elővárosi részt sem ismerem annyira, talán füred-toponár-mérő a jók, attól függően, hogy melyik van jobb helyen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!