Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mikor esnek vissza az ingatlan...

Mikor esnek vissza az ingatlan árak?

Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 18:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
36%

Ehhez a cikkhez mit szóltok?

MNB-jelentés: Elkezdődött a lakáspiac összeroppanása

Link: [link]

2022. nov. 23. 13:55
 12/47 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes a cikk. Mondjuk én úgy tudom , hogy a gazdasági válságot valamennyi időbeli késéssel követi a lakáspiac. Én egyenlőre körbe körbe szorgoskodó darukat látok. :)
2022. nov. 23. 14:00
 13/47 anonim ***** válasza:
97%

Azt, hogy még egy cikket sem láttam az elmúlt 30 évben aminek összhangban van a főcíme a tartalommal.

Az összeroppanásból indít és a cikk végére oda jut, hogy talán már nem emelkednek olyan gyorsan az árak.

2022. nov. 23. 14:06
 14/47 A kérdező kommentje:
9-es. Nem buknak a tulajok semmit. Aki 40 éve vette a lakását,az nem bukik,csak nem fogja extra extra extra haszonnal eladni.
2022. nov. 23. 14:24
 15/47 anonim ***** válasza:
81%
14: A reálérték és a nominálérték közti különbséggel tisztában vagy?
2022. nov. 23. 14:38
 16/47 anonim ***** válasza:
72%

Azok fogják eladni, akik nem bírják fizetni a hitelt.

Most még durvább helyzet alakul ki, mint a devizahiteles időkben.

Hiába vették fel az emberek fix kamatra a hitelt, a megélhetési költségek elszálltak durván. Ugyanaz a dilemma. Törlesztés, vagy kaja.

Meg a rengeteg tartogatott örökölt üres ingatlan is lassan kikerül a piacra, ha kell a pénz.

Építőipar már erősen lassul, a szolgáltatóipar is be fog zuhanni az élelmiszerárak es a rezsi emelkedése miatt. Hirtelen sok embernek fog kelleni a pénz.

2022. nov. 23. 14:53
 17/47 anonim ***** válasza:
63%

16: Szerinted ez Magyarországon mikor lesz?

És a többi országban?

2022. nov. 23. 15:20
 18/47 anonim ***** válasza:
71%

Hat nem tudom, én 40 milla helyett lehet nem Budapesti panelt vennék most. Havi 180 albérleti díjjal hoz mondjuk évi kicsit több mint 2 milliót ekkora befektetés után

. Ha netán az ingatlan ara is csökken akkor ez meg lehet kevesebbet. Az idei infláció 15 százalék körül lesz,jövőre az infláció követő allampapir erre még 1,5 szazalekkamat prémiumot is rátesz . Mindig előző évi alapjanszamol. Most ugyanarra a 40millióra ez így hoz 5-6 Misi körül. Tobb mint a duplája és nincs vele gond. A befektetési vásárlásakor kívül a magas kamat meg kinyirja a hitelezési, szóval simán elhiszem, hogy földbe állt a kereslet. Persze senki sem tudjamit hoz a jövő bármi is történhet pozitív meg negatív irányban is. De sztem egy korrekciora nem mostanában volt akkora esely mint most.

2022. nov. 23. 18:21
 19/47 anonim ***** válasza:
0%

Bedőlő hitelek miatt nem kell aggódni mert úgy is lesz rá mentőcsomag.

Pont ezért a magas kamatú hitelfelvételt is be lehet vállalni mert majd kimentenek ha gond lesz.

2022. nov. 23. 18:35
 20/47 anonim ***** válasza:
78%
#19: a devizásokat sem mentette ki senki, csak jól megszopatták.
2022. nov. 23. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!