Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Általában megéri felújítandó...

Általában megéri felújítandó lakást venni és felújítani vagy inkább olyan lakást éri meg venni, amihez nem kell nyúlni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%

#10: hát vagy látszatmunka lesz, vagy óriási anyagi bukta.

eladdásra NEM ÉRI MEG jó felújítani. Csak taknyolni, eltakarni.

2022. szept. 23. 00:41
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
-d
2022. szept. 23. 00:42
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

Mi szo szerint semmihez nem ertunk a ferjemmel, ami a felujitashoz kapcsolodna, ismerőseink sincsenek ilyesmi szakmaban, es en ugy erzem, hogy a honapokig tarto munkalatokhoz nekem nem lett volna idegrendszerem akkor.

Igy nekunk abszolut az volt szempont, hogy maximum festeni es butorozni kelljen, na meg ugye albiban laktunk es azonnal koltozni akartunk, mert hitelre vettunk lakast, nem akartunk ket helyre fizetni.

Hat oriasi makunk volt, mert talaltunk egy lakast, ami a konyhabutortol kezdve a jarolapon, parkettan at, mindenhogy a mi izlesunk es nem is kellett ujitani, tenyleg csak festeni, igy be is tudtunk hamar koltozni.

Szoval van ilyen is :)

2022. szept. 23. 01:18
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Mi újítunk fel lakásokat, aztán eladjuk. Nem látszatmunka, bármelyikbe magunk is beköltöznénk. Viszont a mi munkadíjunkon és a többi szakember munkadíján kívül van rajt nyereségünk, szóval így drágább, mintha valaki saját maga intézné.
2022. szept. 23. 06:32
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
Az miért marad ki a sorból, hogy az ember mondjuk magának újította fel pár éve és most úgy hozta az élet, hogy eladja? Mintha mindenki csak eladásra újítana/újíttatna...
2022. szept. 23. 06:53
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
Olyat vettem ami 3 éve készült el, a laikus számára is láthatóan jó minőségű, drága anyagokból (csak a konyha ma tobb millió lenne) Az eladás oka válás volt. Még festeni sem kellet volna, a hálószobákat azért kifestettem.
2022. szept. 23. 07:29
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
Neked kell tudnod, hogy mire van igényed. Az én álmom egy teljesen üres, mindenestől felújítandó lakás, amit olyanra szabhatnék, amilyenre csak akarnám. Kell a francnak egy vadidegen ízlése, nem fogom húsz éven át bámulni a frissen lerakott vörösesbarna műmárvány padlót, a barackszínű falakat és a lehető legrosszabb módon elrendezett beépített szekrényeket, de szétverni sem lenne szívem őket, ha már úgyis újak.
2022. szept. 23. 18:38
 18/21 anonim ***** válasza:
29%

Egy felújítandó épület olyan mint egy Kinder meglepetés tojás. Akkor látod mit vettél ha kibontod.

Ismerőseink is vettek egy ilyen házat. Már négy éve újítják fel. Amikor megvették sem volt olcsó. Most már annyi pénzük bánta, hogy annyiért vehettek volna még tavaly ősszel egy teljesen újat.

Minden szabadidejüket elrabolja a ház. Mellette dolgoznak. Pihenni nem lehet a porban, káoszban.

Nekem ezen az áron nem kellene ház. Már ők is megbánták mert mondták, hogy eladják és albérletbe költöznek. Aztán valohonnét mindig merítenek erőt és energiát és csinálják tovább.

Sok értelme nincs, mert nehéz még egy balakot találni aki megveszi.

2022. szept. 24. 06:09
 19/21 anonim ***** válasza:
86%
#17 nyugi ha, gipsy rokokó lenne nem vettem volna meg, sajnos sok ilyet látni.
2022. szept. 24. 06:37
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
19# Ez nagyon találó! XD Sosem tudtam hogy nevezhetném ezeket a házakat összefoglaló nevükön, köszi! :D
2022. szept. 24. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!