Miért lehetetlen eladni egy kisvárosban lévő felújitandó családi házat?
Figyelt kérdés
A lakásokat 1nap alatt elviszik még irreális áron is, a felújitandó házam meg 3 hónapja hirdetem, már szinte fillérekért is odaadná, mégse kell senkinek. Miért ilyen hülyék az emberek??? Lassan ott tartok, inkább felgyújtom, ha nem tudom eladni.2022. ápr. 7. 14:15
2/21 A kérdező kommentje:
Bács Kiskun
2022. ápr. 7. 14:20
3/21 anonim válasza:
Gondolom vagy olyan szinten "felújítandó" hogy egy másik ház árát kellene rákölteni és/vagy nincs semmi munka a közelben és/vagy olyan a környék hogy kilopják a szerveidet.
Legalábbis általában az ilyen házakra nincs túl nagy kereslet.
4/21 A kérdező kommentje:
Az első. Sajnos hiába van munkalehetőség és van jó környéken, ahol 1 roma sincs, de mindent fel kell újítani. Magyarul esélyem sincs eladni. Felgyújtom a f. sz a, nekem sajnos sose lesz 15-20 millióm felujitani
2022. ápr. 7. 14:26
5/21 A kérdező kommentje:
1,5 millióért se megy el... Vicc
2022. ápr. 7. 14:27
6/21 anonim válasza:
Gondolom, ezzel nem mondok újat, de érdemes több helyen is hirdetni. Marketplace, ingatlan.com, akár ingatlanirodával szerződést kötni...
7/21 anonim válasza:
Ez komoly? Én megvenném, ha lenne annyi pénzem...
8/21 anonim válasza:
A mai telekarak mellett 1.5M-ert nem megy el? Ott valami hibadzik a sztoribol...
9/21 anonim válasza:
Ez elég hihetetlen, hogy van a közelben munka, nem gázos környék és 1,5 millióért se megy el.... Ha nem lenne saját vállalkozás a családban az általad árult ingatlantól r0hadt messze, akár holnap megvenném. :D
10/21 anonim válasza:
1.: Miért nem TELEK formában adod el? Ha 15M kéne a felújításra, az egy rom.
2.: A helyi önkormányzatnak nem kell?
3.: PROFI ingatlanirodát keress!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!