Miért lehetetlen eladni egy kisvárosban lévő felújitandó családi házat?
Figyelt kérdés
A lakásokat 1nap alatt elviszik még irreális áron is, a felújitandó házam meg 3 hónapja hirdetem, már szinte fillérekért is odaadná, mégse kell senkinek. Miért ilyen hülyék az emberek??? Lassan ott tartok, inkább felgyújtom, ha nem tudom eladni.2022. ápr. 7. 14:15
11/21 anonim válasza:
Na szoval, hol is van ez? Nem kell pontos cim, eleg a telepules + utcanev.
12/21 anonim válasza:
Nálunk se ment el ilyen. Túl sokat kértek érte 1.5 millióval is. Regibparaszzhaz, szét van repedve egyk fal, be van szakadás fürdőszoba..pici is. És ez nyugaton van..
13/21 anonim válasza:
1,5 millióért ha közművesített telek, akkor megveszem 😁
14/21 anonim válasza:
Ugyanabban a városban viszik el 1 nap alatt a lakásokat? :-o
Mi Budapesten ez a 3. év, hogy árultuk, és most kelt el, elég barátságos áron.
15/21 anonim válasza:
Szóval mik a paraméterek és mi az ára?
16/21 anonim válasza:
(hagyjuk, szerintem ugy kamu az egesz ahogy van)
17/21 anonim válasza:
Még a végén itt a GYIK-en köttetik meg az üzlet :D
Amúgy hirdetést linkelj már, légyszi!
18/21 anonim válasza:
mert drágán hirdeted.
A bontandó ház kevesebbet ér, mint egy üres telek ház nélkül.
A bontás 5-10M + idö és ideg.
Bontasd el a házat, azonnal elkel a telek, feltéve hogy igazat írtál.
19/21 anonim válasza:
Nagyon eltűnt a kérdező szóval gyanítom kamu volt. Pedig még érdekelt is volna. :D
20/21 anonim válasza:
Van, aki nem mer belefogni, mert gondolom, csak a téglafal maradna és most kissé bizonytalan minden, lesz-e szakember, építőanyag és főleg pénz. De másfél millióért már a telek megéri ha szép nagy kert van hozzá. Szóval egyéb más ok lehet még a ráköltendő összegen felül, érdemes lenne mást is megkérdezni, szakembert, hogy mit lát rajta, ami riasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!