Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A házunk előtt kellemetlen...

A házunk előtt kellemetlen beruházásra készül "Nagy Tiszteletű Polgármester Úr"?

Figyelt kérdés

Amíg még nem ismert széles körben jó lenne költözni. A kedvesemnek korrekt érvei vannak, hogy miért akar maradni. Nem vagyunk fiatalok, az egészségünk a korunknak megfelelőnél rosszabb. A nagy gond ott van, hogy pont ő lesz a legjobban kétségbe esve, ha a beruházás készen lesz, az ingatlan azonban nyomott áron sem lesz eladható (és öregebbek leszünk).

Hogyan lehet valakinek megmagyarázni, hogy gondolkozzon már egy kicsit előre. Az, hogy a "fejéhez vágom" csak makacsságot szül.

2022. aug. 30. 10:17
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Ok ezek szerint fáradt vagyok nem fogalmazok érthetően:

Van egy utca.

Az egyik végén temető

Utána erdő

Én lakom a másik végén

Arról volt szó, hogy a temetőt az utca közepéig bővítik (ez nagyobb terület, mint ahol most fekszik)

Cseréltünk polgit (a részleteket nem tudom, költöztünk választások, új polgi)

"Kiderült" (sok év múlva), hogy a temetőt "mindig is" az utca végig akarták bővíteni

Kérek valakit, hogy jelentse a kérdést, ha kipihentebb leszek felteszem értelmesen, ez így nem vezet sehova

2022. aug. 30. 15:45
 32/32 anonim ***** válasza:
80%
Próbáljátok megvenni a szomszédos erdős részt. Azt írod, a karbantartására sincs az önkormányzatnak pénze, így hátha nyitottak az eladásra. Ha megveszitek, akkor oda ezek már nem tudnak csinálni se temetőt, se semmit, ti pedig csendes helyen laktok továbbra is.
2022. aug. 30. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!