Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Műanyag, ún polieszter hulláml...

Műanyag, ún polieszter hullámlemezt, hogyan kell felfogatni, ha előtető készül?

Figyelt kérdés
Milyen módon, hogyan van felfogatva?

2022. ápr. 8. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Vashoz lemezcsavart és gumis alátétet, fához bordázott szöget (pe-fejű) használunk. A lemez alá is kell alátét: az a műanyag félkör. Ha ezt kihagyod, behorpad a lemez. Hullámvölgyben nem szabad rögzíteni.
2022. ápr. 8. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A jóisten is megáld érte, hogy ha nem használsz olyat előtetőre!Mmost nem csinálok fényképet, hogy néz ki pár év után, köpedelem, bár lehet, hogy csak selejtet fogtunk ki. Használj inkább polikarbonátot.
2022. ápr. 8. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Épp ezen gondolkodom én is...

15 éves a hullám-tetőm,már nagyon csúnya. Valamelyik nap voltam a tüzépen,- már 2150 ft négyzetmétere.

Agyalok én is a polikarbonáton...

2022. ápr. 8. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Melyiken agyalsz? A légkamráson? Az sem jobb, az meg látom sokaknál elkoszolódik (belül a légkamra). Előregyártott féltetőt építettem fel tavaly, abban is légkamrás polikarbonátlemez van, de annak mindkét vége le van hegesztve, ebből is azért vettem füstszínűt, mert láttam másoknál mennyire gusztustalan bír lenni 1-1 eső után a "fehér".

Ha csak készül az előtető, akkor én a helyedben valami másban gondolkodnék. Átlátszónak kell lennie okvetlen? Mekkora lesz az előtető? Ha nem fontos, hogy átlátszó legyen és szánsz rá pénzt, akkor OSB borítás és arra zsindely! Nem ronda és örökös. Ez a műanyag hullámlemez tényleg olyan pár év múlva mint a köpedelem, annál még a bitumenes hullámlemez is jobb, csak azt tudni kell jól feltenni, mert az is olyan, mint a hányás sokaknál, mert nem tudják mi a helyes rögzítése.

2022. ápr. 8. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:

A kádár kocka és a mellêképület között van egy 2,5m széles,szűk 4 m-s tető,jelenleg poliészter van rajta.Másfél évtizedes.

Azt kéne lecserélni,mindenképp átlátszó kéne.

2022. ápr. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!