Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A házunk előtt kellemetlen...

A házunk előtt kellemetlen beruházásra készül "Nagy Tiszteletű Polgármester Úr"?

Figyelt kérdés

Amíg még nem ismert széles körben jó lenne költözni. A kedvesemnek korrekt érvei vannak, hogy miért akar maradni. Nem vagyunk fiatalok, az egészségünk a korunknak megfelelőnél rosszabb. A nagy gond ott van, hogy pont ő lesz a legjobban kétségbe esve, ha a beruházás készen lesz, az ingatlan azonban nyomott áron sem lesz eladható (és öregebbek leszünk).

Hogyan lehet valakinek megmagyarázni, hogy gondolkozzon már egy kicsit előre. Az, hogy a "fejéhez vágom" csak makacsságot szül.

2022. aug. 30. 10:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
98%

8: tán félsz a szellemektől, vagymi? :-D

Én örülnék neki, mert akkor tuti nem fognak felhúzni oda vmi lakóparkot, vagy egyéb zajhatással járó gyárat... A temetőben csend van.

2022. aug. 30. 11:05
 12/32 anonim ***** válasza:
97%
10: ooops, már megelőztél. :)
2022. aug. 30. 11:05
 13/32 anonim ***** válasza:
24%
A kedvesed inkább lakik majd egy temetőnél minthogy költözzön. Nem fog költözni! Az enyém egy faluban lakik a fullos belvárosi lakásom helyett. 2 helyen fizetünk rezsit 2 autót tartunk és nem fogja fel hogy emiatt nincs pénz nyaralni menni.
2022. aug. 30. 11:11
 14/32 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem akarja eladni az ingatlant, az majd legyen az örökösök problémája, hogy milyen áron lehet eladni....
2022. aug. 30. 11:22
 15/32 anonim ***** válasza:
95%

Azanyámat... itt lakom a temető mellett, nem nyomottabbak az árak itt sem, sőt a Temető utcában (mert hát mi más lenne az utca neve) sem kevesebb a m2 ár. Nem értem... Igaza van az asszonynak és hogy pusztán ezért nem akar költözködni úgy, hogy már nem 20 éves, abszolút érthető! Temetővel nincs semmi gond, mindenhol van temető, mindenhol laknak mellette! Azt hittem, hogy valami zajos dolog épül, telephely vagy esetleg hajléktalanszálló stb.

No és ha eddig nektek megfelelt itt lakni, ugyan már miért költöznétek el a jövőben? Tehát a temető az nem szül felfordulást/zajt, néha ha egy rendőrt/katonát temetnek, akkor be lehet tojni a lövésektől de ez nagyritkán van csak. Mi okotok lenne költözni öregkorotokban, ha eddig ez megfelelő volt, mert változás az nem fog történni?

2022. aug. 30. 11:28
 16/32 anonim ***** válasza:
70%
7: nem mindegy? A kedvese. Akkor az a férje is lehet. Nyilván nem a szomszédot hívja kedvesemnek, meg nem egy idegennel él együtt.
2022. aug. 30. 11:50
 17/32 anonim ***** válasza:
97%

Temető? :D Azzal mi a gond? Legalább nyugalom lesz.

Azt hittem, hogy egy óriási lakóparkot húznak fel, ami kitakarja a kilátást előletek. :D

2022. aug. 30. 11:51
 18/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Ez egy hosszú házsor, amit egyszerre építettek. A temető kapuja melletti két telket évek alatt tudták eladni, jóval olcsóbban. Ha "nagy temetés van", akkor az udvarról bemenekülök a házba (rezesbanda, dobok), ha a másik bejárat előttünk lesz, az érdekes eset. Úgy el tudom képzelni, hogy a kedvesemmel ülünk az ablakba és nézzük, hogy melyik sírhelyet vegyük meg magunknak...

Az ingatlanos szerint a vevő jelöltek kb 10%-a hajlandó temető mellé költözni.

Szerinted az erdő, vagy a temető a jobb szomszéd? (most erdő van). Amikor ide költöztünk, az utca közepéig volt az erdő a temető tartalék területe. Azóta diszkréten módosították a terveket.

2022. aug. 30. 11:54
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

18: de kit érdekelnek a vevőjelöltek, ha nem akarja eladni a házat a párod?

Azért ne mondd, hogy egy ilyen csinnadrattás temetés napi szintű dolog a faluban....

2022. aug. 30. 12:04
 20/32 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, de van.
2022. aug. 30. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!