Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest 17. kerületben...

Budapest 17. kerületben megéri egy jó állapotú családi ház 63 millióért? (90 nm ház 350 nm telek)

Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
25%

Persze, onnan, hogy átlépsz a városhatáron olyan, mintha Svájcban lennél.

Ott pedig ennyibe kerül.

2022. aug. 16. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Akkor biztosan megéri, ha ott a ház mellett a buszmegálló. Talán a légifolyosó ami bezavarhat, de az megszokható.

A másik, hogy a szomszédokkal perben van-e az eladó?

Mert ha harag van akörnyéken, akkor az darázsfészek...akár tíz millió engedményt is megér

Ki van-e pontosan mérve a telekhatár, be van-e kerítve ép kerítéssel, jó állapotú a kapubehajtó, kiskapu, stb...a háztetőt is alaposan meg kell nézni, mert egyre több a felhőszakadás, és a hetekig tartó nagy meleg..

Ha minden rendben (főleg a szomszédság, és a telekhatár) akkor meg kell venni.

2022. aug. 16. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

"Mert ha harag van a környéken, akkor az darázsfészek...akár tíz millió engedményt is megér"

Azért ez is változó!

25 éve élünk a legnagyobb békességben, mondhatnám barátságban olyan környezetben, ahonnan az előttünk levőnek az elmondása szerint "el kellett menekülnie a gyűlöletes szomszédai miatt"

Persze mindezt az adásvételi aláírása és a kifizetés után mondta, mi meg rettegtünk, míg világossá nem vált, hogy az eladó volt egy balf.sz, aki azóta is járja az országot, a nyolcadik helyen lakik, mert mindenütt őt "bántják".

2022. aug. 16. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
15%

Azért ne kapkodd el Kérdező, találsz te a XVII-ben jobbat is ennyiért!

[link]

Elvileg a XVII a legolcsóbb kerület, mert Budapest legtávolabbi pontja a centrumtól, de legalább kritikán alulin pocsék a közlekedése.

Engem nem érintett, ezért nem mélyedtem el benne, de volt (van?) ott valami vízgond is és igencsak környezetszennyező a repülőtér közelsége a leszálláskor kiengedett kerozin miatt.

Szóval alaposan járd körbe a témát, akár indifferens szakember bevonásával! ...de az ne ingatlanos legyen!

2022. aug. 16. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező!

Az eddigiek teljesek hülye válaszokat adtak, látszik, hogy nem látnak tovább az orruknál a belvárosi/kutyaszaros kis körfolyósós albérletükből, mert nekik az a non plus ultra.

Itt a 17. kerületben is elszálltak az árak, a 60 millió kb a legalja a még elfogadható házaknak.

Ha belinkeled, tudok véleményt mondani.

2022. aug. 16. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
38%

Akkor már minden rossz arcú eladta a házát és tiszta lett Budapest?

Mondjuk azt nem értem, hogy ki volt az első vásárló aki megvette 60M ért, remélve, hogy megtisztul a környék?

2022. aug. 16. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező!

Családi házakról ne az irigy panelprolikat kérdezzed.

2022. aug. 17. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
46%

A legolcsobb kerület? Olcsobb mint a 7,8,9,10,22? Na ne röhögtess!

Csodás hely a családi házas resz es ne mond nekem h ott tobbet repkednek a gépek ez is csak ilyen panelproli elképzelés. Lehet van nem messze repülőtér de azért elég nagy a kerület. Pl a 14 be sokkal tobbet hallottam a repuloket mint ott.

2022. aug. 31. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!