Hova költöznétek Pest megyén belül családi házba, ha a keret ilyen max 45M? Tudom, hogy szűkös a keret, de a panelünk kb ennyit ér.
Ez erősen függ az igényektől a ház és az infrastruktúra iránt. Na meg, hogy a város melyik fele a cél. Én személy szerint az M1-M6-M7 kivezető szakaszai közötti részeken próbálkoznék az első feltétel szerinti távolságban.
De tényleg érdemes lehet kivárni kicsit
"Megvárnám amíg visszaesnek kissé az árak"
Okos gyerek!
Mert a sajátja nem fog visszaesni, csak mindenki másé.
Igaz??!
Kérdező így még senki nem vett ugyanott ugyanolyan szép családi házat, mint amilyen a lakása volt, hogy csak a lakása árát használta fel.
Hol a többi pénzetek? Vagy azt mondod van egy 45 milliós lakásod, de amúgy full csóró vagy és még 1 milliód sincs félretéve? Jó persze akik még régen jutottak lakáshoz amikor könnyebb volt, azoknál sajnos ez a módi.
Nem értem miért kell mindjárt belekötni a másikba. És ahhoz kinek mi köze, hogy mennyire vagyok csóró vagy sem. Csak érdeklődtem!!!
2 gyerekkel jó lenne kirobbanni a panelből, de úgy látszik már az is baj, ha az ember kérdez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!