Ingatlanvásárlás előtt állunk, szűkös anyagi kerettel. Budapesten szeretnék lakást. Erről mi a véleményetek?
Két személynek, anyukámnak és nekem keresünk otthont (24/L), bár én is lassan-lassan kirepülni készülök majd.
Tény, hogy elég elavult ez a belinkelt lakás, bár fel-felújítgatás is mehet benne szépen lassan.
Igen, felmerült a Budapest környékén való keresgélés, csak ugyebár elég negatív a bejárási idő és távolság...
Nem tudom persze, hogy hol dolgozol, de Csepelről sem két perc bejutni a belvárosig.
10 millió alatt itt van pl. ez a lakás, gyakorlatilag Bp. közepén:
Még egyenlőre nincs munkahelyen Pesten, mivel még nem is ott élek/élünk, hanem Debrecenben.
Egyébként mindenképp ragaszkodunk a minimum 2 szobához.
Tökölön láttunk még kellemes, ideális téglalakásokat jó árban. De az elég kieső hely Pesttől...
Bp.-en kívül olyan helyre érdemes költözni, ahol jár vonat (az jár télen-nyáron és soha nem áll dugóban). Kizárólag busszal vagy autóval elérhető helyre ne költözzetek, onnan minden reggel a többi ingázóval együtt állhattok a dugóban.
Bp.-en belül is a többség simán közlekedik 40-50 percet reggel és este is. Ha fél óra alatt bent vagy vonattal és a munkahelyed valahol a központ körül lesz, neked sem tart tovább az utazásod.
Két szobás lakás inkább 15 milliótól kezdődik Bp-en belül.
és milyen településeket tudsz pl, amik ennek megfelelnek?
Tökölön egyébként HÉV és busz van.
Csepelen sok a cigó.
Én megnézném az összes lakót a házban, mielött bármit is döntetek.
Hát ja, nem akartam írni így, dirketben, ahogy a nyolcadik válasz írója, de teljesen igaza van. Sajnos.
Normális lakásért két szobával, 10 millió alatt valószínűleg el kell menni egy olyan Vác távolságra, most hirtelen ezt találtam, a vasútállomástól nincs messze:
Vác egyébként közlekedésileg nagyon jó, a zónázó vonattal kicsit kevesebb mint 30 perc alatt a nyugati pályaudvaron vagy.
10 millió alatt, legalább két szobával pest megyében per pillanat a következők vannak:
Érdemes az egyes településeket beírni az [link] oldalba mint induló állomás, célként pedig írd be Budapestet, és a két település közötti utazási távolságot rögtön tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!