Szűkös keretből hol vásárolnátok ingatlant?
Nehéz kérdés. Mindegyiknek van előnye hátránya. Ha dél pesten mozogsz akkor dél pesten kellene venni de észak pest szerintem jobb tehát a IV. és XV. jobbak. Esetleg a X. kerület a felsoroltak közül.
Azért én körbe néznék a helyedben Békásmegyeren és Budafokon is, ki lehet fogni jó áron.
4: Békásról átbumlizni naponta Dél-Pestre...hát....:-(
Kőbánya nem rossz, vannak részek, amiket kerülnék, de akár az Óhegy, akár a mostanra rehabilitált Újhegy abszolút élhető. Sok a park, a zöld terület, a családi ház is, jó a közlekedés. Nincsenek önkormányzati lakások, ez megváltoztatta a környék lakosságának is az összetételét.
De vajon folyamatosan dél pestre van kötve vagy csak ideiglenesen?
Mindenképpen a lehető legjobb környéket kell becélozni, mert azon soha nem fog tudni változtatni és évtizedek míg egy környék kicserélődik.
Én ezért mondom mindig, hogy érdemesebb kicsit szerényebb lakást venni de jó helyen mint fordítva. A lakást lehet csinosítani a környéken maximum a ház előtt, de ennyi.
Békás sokat fejlődött és jobb mint Dél Pest. Ha megújul a HÉV az tovább dob az értékén.
A XX és XXI kerület, csak el kell menni és látni a lakosság összetételét: nem rózsás.
A XIX egy fokkal jobb de az se jó.
A X. kerület vegyes tényleg, ahogy a XV. is. De ezeknek részei mindenképp jobbak mint az előző 3-nak.
Én azért körülnéznék mindenfele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!