Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szűkös keretből hol vásárolnát...

Szűkös keretből hol vásárolnátok ingatlant?

Figyelt kérdés
Budapesten belül. Keret 20-22 millió, 1,5 szobás (panel) lenne a cél. Munkahely miatt alapvetően Dél-Pesti rész lenne jó.
2021. jún. 9. 21:23
A kérdező szavazást indított:
XXI. Csepel belváros környéke
XX Pesterzsébet
XIX. Kispesti lakótelep
XV. Újpalota
X. Kőbánya Újhegyi lakótelep
Nem vásárolnék most ingatlant
19 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ott, ahol ennyiert kapsz. Nem nagyon lehet valogatni, ha ennyi a keret.
2021. jún. 9. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis hitellel megtoldanám és lehet máshol vennék lakást.
2021. jún. 10. 05:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Erzsébet Gubacs és Kőbánya-Óhegy és Újhegy, amit jól ismerek. Mindhárom helyen szívesen vennék lakást (sokkal inkább, mint a belvárosban, Budára nincs pénzem). Ennyiből hitel nélkül is kapsz garzont, de ha megtoldod hitellel, nagyobbat is.
2021. jún. 10. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés. Mindegyiknek van előnye hátránya. Ha dél pesten mozogsz akkor dél pesten kellene venni de észak pest szerintem jobb tehát a IV. és XV. jobbak. Esetleg a X. kerület a felsoroltak közül.

Azért én körbe néznék a helyedben Békásmegyeren és Budafokon is, ki lehet fogni jó áron.

2021. jún. 10. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:

4: Békásról átbumlizni naponta Dél-Pestre...hát....:-(

Kőbánya nem rossz, vannak részek, amiket kerülnék, de akár az Óhegy, akár a mostanra rehabilitált Újhegy abszolút élhető. Sok a park, a zöld terület, a családi ház is, jó a közlekedés. Nincsenek önkormányzati lakások, ez megváltoztatta a környék lakosságának is az összetételét.

2021. jún. 10. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:

De vajon folyamatosan dél pestre van kötve vagy csak ideiglenesen?

Mindenképpen a lehető legjobb környéket kell becélozni, mert azon soha nem fog tudni változtatni és évtizedek míg egy környék kicserélődik.

Én ezért mondom mindig, hogy érdemesebb kicsit szerényebb lakást venni de jó helyen mint fordítva. A lakást lehet csinosítani a környéken maximum a ház előtt, de ennyi.

Békás sokat fejlődött és jobb mint Dél Pest. Ha megújul a HÉV az tovább dob az értékén.

A XX és XXI kerület, csak el kell menni és látni a lakosság összetételét: nem rózsás.

A XIX egy fokkal jobb de az se jó.

A X. kerület vegyes tényleg, ahogy a XV. is. De ezeknek részei mindenképp jobbak mint az előző 3-nak.

Én azért körülnéznék mindenfele.

2021. jún. 10. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!