Vásárolnál olyan ingatlant amibe tudod, hogy meghalt valaki?
Igen. Gondolom, nem falazták be a tetemét vagy ásták el a kertben.
Családban is halt meg már vki otthon. Akkor a többi családtagnak el kéne költöznie onnan??? És ledózerolni a házat??
150 éve van a családunk tulajdonában egy lakás és még soha senki nem halt meg benn:)
Haltak meg családtagok ennyi idő alatt, de vagy kórházban, vagy összeestek az utcán, elutaztak nyaralni, látogatóban voltak másoknál és hasonlók.
Egyébként van különbség, ha valaki 98 évesen jobblétre szenderül, vagy felakasztja magát, esetleg meggyilkolják.
Részemről a nemre szavazok, mivel mire valaki eljut az öngyilkosságig, addig sokat szenved lelkileg és ez nekem rossz ómen.
Csatlakozom 7-eshez: nagyon nem mindegy, hogy MILYEN MÓDON halt meg az illető.
Jártam már olyan lakásban, ahol nagyon - nagyon kellemetlen érzésem volt, rá is kérdeztem, történt-e valami ebben a lakásban és kiderült, hogy a barátnője öngyilkosságot kísérelt meg.
De ha sok lakáshirdetést néz valaki, egy idő után némely házról már ránézésre is meg lehet mondani, hogy "jó a szellemisége" vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!