Vásárolnátok olyan tulajdonostól ingatlant (ingatlanoson keresztül), aki aktív elfogató paranccsal rendelkezik?
Foglalózás előtt állunk és nem szeretnénk bebukni a foglalót. A tulajdonos igényes és jófejnek tűnik, elnézést kért és említette, hogy egy tartozás miatt van fent és, hogy intézi azt.
A kérdésem, eddigi ingatlanos kapcsolataim, akiket kérdeztem, szerencsére nem tapasztaltak visszaéléssel, nem lógtak meg a foglalóval (mondjuk hülyeség is kenne, mikor az adásvételikor megkapná a teljes összeget) - ti tapasztaltatok ennek ellenkezőjét? Előfordult a körötökben olyan, aki több vásárlótól is begyűjtötte az önerőt? Ismétlem, valóban arról a tulajdonosról van szó!
Köszi!
Tartozas miatt nem adnak ki elfogatoparancsot.
Tartsd magad tavol az ilyen emberektol.
"egy tartozás miatt van fent"
Mi van fent hol?
Pontosabban, ő maga sem tudta, hogy fent van, viszont nem alaptalan állítása. Ha adósságát a végrehajtón keresztül intézi, el van rendezve az ügy!
De a kérdés: előfordult a körötökben olyan személy, akit pórul járt és elvitték az önerejét?
"ő maga sem tudta, hogy fent van"
Hogy derült ki akkor?
Németországban akarsz ingatlant venni?
Mert Magyarországon nem ez a törvény.
Nekem zavaros az egész.
Nekem is zavaros. Ha tartozása van, Te foglalózod az ingatlant, mi van ha lelép a pénzzel és bottal ütheted a nyomát?
Ha nagyon-nagyon akarnám azt a lakást - de jóval kisebb botrányos helyzetbe se mentem bele- akkor kp-ben kifizetném az egészet, az ügyvéd aznap ellenérzi a személyi okmányokat, a tul.lapot, és csak akkor foganatosítja a szerződést ha minden rendben van.
A bűnözők is lehetnek szimpatikusak, megtévesztő a megfelelő kommunikáció és kedves modor.
Nekem egyelőre az se világos, hogy miért van ellene elfogató parancs. Embert ölt? Autót lopott?
Mert egy tartozás miatt nem adnak ki elfogató parancsot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!