Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehet belőni, hogy egy...

Hogyan lehet belőni, hogy egy házat mennyiért érdemes meghirdetni?

Figyelt kérdés

Nekem ebben semmi tapasztalatom, és nagyon félek ettől az egésztől….

Meg lehetne nézni a többi hirdetést, de mivel ez egy kis falu, nincs túl sok belőlük, plusz nyilván az sem mindegy, h mekkora a ház, mennyire van felújitva stb.

febr. 16. 12:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Megnézed a környéken levő hasonló ingatlanokat
febr. 16. 12:37
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Van olyan, hogy értékbecslő. Ha spúr vagy, akkor marad, amit 1 írt.
febr. 16. 12:44
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Jó kérdés. Nálunk úgy tudom, jelenleg 1 van. Új építésű, 150nm, 60 misi. Egy kis zsákfaluban. A miénk sokkal kisebb, plusz régi, bár a nagyobbik része fel lett újítva. Fogalmam sincs, mennyiért lehetne meghirdetni. Ja, felénk volt 1, az 5 év alatt a négyszeresére nőtt az ára. Fogalmam sincs, mi van vele, hirdetve nem látom, de nem is laknak benne.
febr. 16. 13:11
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

Az értékbecslőnek utánanézek.

febr. 16. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Hogy mennyiért mentek el a környéken.

Meghirdeted, és ha 2 hónapon belül nem kapsz ajánlatot, akkor drága, vagy előresorolást kell fizetni.

febr. 16. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

"nincs túl sok belőlük"

Nyilván van a vonzáskörzetében egy város, és akörül falvak, hasonló lakóközösségű, infrastruktúrájú falvakat tudsz hozzá hasonlítani.

febr. 16. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Javítson ki valaki ha tévedek, de szerintem egy értékbecslő csak az épületet nézi, az infrastruktúrát, szomszédokat stb-stb. nem.
febr. 16. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az értékbecslő viszonylag költséges, és egyáltalán nem biztos,hogy olyan értéket mond az ingatlanra amennyiért valóban értékesíthető is.Adott paraméterek alapján értékeli, és bár úgy tudom figyelembe veszi az ingatlan központi/külső helyét, az utca burkolatát, a kiszámolt-kalkulált érték nem biztos hogy eladás szempontjából reális.

Nem tudom,hogy miként került a tulajdonodba az ingatlan. Ha egy nemrég lebonyolódott hagyaték útján az ottani értékelést valamennyire alapul lehet venni.

Ha kis település esetleg a polgármesteri hivatalban is lehet érdeklődni, hátha tudnak segíteni belőni az árat.

Ha a fentiek egyike sem, én a helyedben felmérném kbra a környékbeli (ha nincs a faluban alapul vehető ingatlan) árakat és az alapján hirdetném meg.

Kérdés,hogy szeretnéd-e ingatlanos segítségét kérni, mert akkor eleve Ő javasol egy értéket.

Ha nem helyben laksz én ezt tenném, egy falusi ház manapság sokára kel el (általában, eléggé áll az ingatlanpiac). + a csokos/babvárós réteg célozza jobban meg, akikkel nem tudom mennyire "szeretnél" árgyalni.

tegnapelőtt 11:00
 9/11 anonim ***** válasza:
8: 20 000 + ÁFA egy értékbecslés.
tegnapelőtt 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Add meg a pontos paramétereket és tudok segíteni. 2 falusi házat adtam el családi okból fél éven belül.
tegnapelőtt 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!