Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A 40-50 éve épült nagy,...

A 40-50 éve épült nagy, emeletes, két- vagy többgenerációs családi házakra ma valóban nincs kereslet?

Figyelt kérdés

Nógrád megye tele van olyan településekkel, ahol egész utcák állnak ilyen házakból. Lásd pl. Érsekvadkert vagy Dejtár: [link] , [link] . (Ez is érdekes, hogy miért pont Nógrád. Bár lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, hogy itt az átlagosnál több van belőlük...)

Azt hallottam, hogy baromi nehéz eladni (jó áron) őket, mert manapság kisebb házakat keresnek az emberek. Ez mennyire igaz, és miért így van, ha így van?

2022. júl. 13. 14:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem egy bizonyos kisebbségnek pont megfelelnek ezek a házak. Elfér 10 gyerek is, jók azok úgyis ahogy vannak, nem kell felújítgatni. Fával lehet fűteni, amit segélyként kapnak, vagy vágnak maguknak az erdőben. De ők se fogják megvenni, csak nagyon olcsón, hiába van mondjuk 10 gyerek, nem tudnak sok pénzt összeszedni.
2022. júl. 13. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:
94%
Ekkora hodály nem kell senkinek
2022. júl. 13. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy nincs... 3 gyerek, két autónak garázs, ebédlő, nappali, 4 szoba... vagy mindenki panelmániás??
2022. júl. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!