Újbudai 61nm-es, 58 milliós lakásból mennyit lehet alkudni manapság?
Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 19:18
11/23 anonim válasza:
Ilyen esetben inkább ráígérni kell, nem alkudni. Már ha ténylegesen meg szeretnétek venni.
12/23 anonim válasza:
60 m 60 nm🤦😱 iszonyu ara van. Mi 47 ert vettunk 150 nm csaladi hazat 60 nm es 4 allasos garazzsal,medencevel, gyumolcsossel. Igaz megyeszekhely mellett 10 km re,de en ezt is sokalltam.
Ha tetszik nektek es azt mondod araban van, akkor le kell csapni.
13/23 anonim válasza:
Csak utólag derül ki, hogy mennyit lehet alkudni. Attól is függ, hogy mennyire sürgős az eladás. Elvileg lehet 2-3milliót, az nem olyan durva. De pl én is adtam el úgy házat, hogy egy érdeklődő 2 milliót alkudni akart, valószínűleg bele is mentem volna, aznap délután viszont jött egy másik, aki az eredeti áron megvette.
14/23 anonim válasza:
"58 milliós lakásból mennyit lehet alkudni?"
"Közben emelt az árán 59re"
Ezek után??
15/23 anonim válasza:
Azt is tegyük hozzá én azt látom, aki maga árulja a lakását annak általában nem szokott sürgős lenni. Nyilván most főleg nem, amikor ha nem adja el ma akkor holnap már többe kerül.
16/23 anonim válasza:
Az se 100-as aki ebben az inflációban eladja a lakását és nm fekteti be azonnal más vagyontárgyba.
17/23 anonim válasza:
Utolso,igen,mi adtunk el egy lakast osszel,nem akartunk kinlodni a berlokkel,kiadassal,szerzodessel. Ami akkor 24 m volt ,mar 29 m nal jar a panellakas ara. 3/4 ev alatt. Ennyit buktunk maris vele. Nagy hiba volt tuladni rajta
18/23 anonim válasza:
Ez panel lakás, vagy tégla?
Azért 60 millát egy panelért, hát nem tudom, mennyi hitel kéne hozzá, de lakótelepi érzés ez is ugyan úgy..
19/23 anonim válasza:
17.
Én is az infláció miatt nem tudom eladni az örökölt nagy értékű ingatlanomat, -aminek havonta minimum egy millióval emelkedik az ára-, mert nem tudnám mibe befektetni, aminek az ára hasonlóan emelkedik.
Pedig szükségem lenne a pénzre.
20/23 anonim válasza:
19 es,ha ingatlanba rakod akkor jo, de ha nem veszel masikat,nincs ilyen jo befektetes masik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!