Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Manapság megéri ingatlanos...

Manapság megéri ingatlanos segítségét kérni eladáshoz?

Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata és véleménye...
2022. febr. 15. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha eladhatatlan a hely vagy az állapot miatt, akkor csodát az ingatlanos sem tud tenni.

Ha viszont távoli helyen laksz az eladó ingatlantól, akkor praktikus lehet egy helyben üzemelő ingatlanos.

2022. febr. 15. 11:36
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha akarsz pár milliós jutalékot fizetni, akkor igen.
2022. febr. 15. 12:15
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Én nem szerettem együtt dolgozni velük. Se eladásnál, se vásárlásnál.

Sok a hozzá nem értő szakbarbár, akik azt hiszik hogy elég Facebookon megosztani. Aztán ha rákérdezel, hogy alu vezeték van-e benne, mikor cseréltek ezt-azt, nem tud semmit, de azt se tudja miért kérdezed.

Nekem abszolút rossz tapasztalatom van vele és most, amikor mindenhová ingyen be lehet regisztrálni (ingatlan, jófogás, Facebook market, stb), feleslegesnek is tartom. Egyedül akkor van értelme, ha messze van tőled és nem tudod személyesen megmutatni.

2022. febr. 15. 12:17
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Csak akkor érdemes, ha neked messze van az ingatlan amit árulsz, és nem akarsz odautazgatni megmutatni.
2022. febr. 15. 13:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem eri meg . Idiotak,huzzak az eladasi idot.
2022. febr. 15. 13:25
 6/12 xswerdy ***** válasza:
89%
még ha messze laksz, akkor is érdemes esetleg egy ráérő szomszédot megbízni a mutogatással.
2022. febr. 15. 13:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ hogy van e kedved, időd, türelmed a telefonos érdeklődéseket rendezni. Naponta többször elmondani az ingatlan tulajdonságait stb.

Viszont ha jó az ingatlan és hamar elmegy akkor spóróltál egy szép összeget.

Amúgy én tuti magam hirdetném

2022. febr. 15. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Nézd, ha van időd foglalkozni a kíváncsiskodókkal, nézelődőkkel, bizonytalankodókkal, értetlenkedőkkel, hibakeresőkkel, akkor nem kell az ingatlanos 🙂
2022. febr. 15. 15:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#8: ha nem árazod túl, akkor elég hamar el fog kelni.

és sajnos a legtöbb ingatlanos sem tud egy épkézláb részletes hirdetést feladni, ezért van sok olyan érdeklődő aki nem is hívna fel, ha lenne rendes leírás és képek az ingatlanról és a környékről.

2022. febr. 15. 15:59
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Nos, nem leszek népszerű a válaszommal, de vállalom a lepontozást. Életem során meglehetősen sok ingatlant adtam-vettem. Az első lakásomat kb. 30 évvel ezelőtt meghirdettem egy akkori újságban, a 3. érdeklődő meg is vette, kb 2 hétbe telt. Később valahogy nem jött össze. Nagyon jó áron hirdettem egy igen jó paraméterekkel rendelkező lakást, de egyetlen tényleges érdeklődő nem volt. Ekkor fordultam egy ingatlanoshoz, már lemondva az eladásról. Szerencsém volt, az általam eredetileg meghirdetett árnál magasabb áron (ez, amit kézhez kaptam, összeg) áron, 2 héten belül eladta. Ezt követően már mindig hozzá fordultam, megmondtam, én mennyit szeretnék kapni, ő annyit tesz rá, amennyit akar, vagy tud. Maximum 3 hét alatt adott el egy lakást. Vásároltam is ingatlanostól, jóval kevesebbet ajánlottam, mint az irányár, ő lealkudta, intézett mindent, én mindig csak az ügyvédemet vittem. A bérlőket is ingatlanos szerzi, nekem megéri az az egy havi díj, hogy nem kell hirdetgetnem, mutogatnom a lakást. DE! Hozzá teszem, csak a megszokott ingatlanosomra bízom. Mert vannak nagyon kontárok is. Ja, és fontos! Soha nem kötök kizárólagos szerződést. Soha nem tudtam olyan jó képeket csinálni, olyan jó szöveget írni a lakásokhoz, mint az ingatlanosom. De én minden máshoz is keresem a legjobb szakembereket. Inkább fizetek többet, minőségi munkáért. "Olcsó húsra" nincs elég pénzem.
2022. febr. 15. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!