Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Újbudai 61nm-es, 58 milliós...

Újbudai 61nm-es, 58 milliós lakásból mennyit lehet alkudni manapság?

Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 19:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
1-3 százalék attól függ milyen állapotban van.
2022. jún. 21. 19:23
 2/23 A kérdező kommentje:

Nem ingatlanközvetítő árulja hanem tulaj. Tegnap került fel a hirdetés de már 15 ingatlanost el kellett kergetnie a tulajnak, mindegyik szét dícsérte és akart volna szerződést. 3 magánszemélynek lesz bemutatva.

Én nézem mindig a lakásokat, egyeztetem a megtekintéseket. Látom, hogy ami jó lakás azt tényleg elviszik könnyedén.

Ez a mostani jó lenne nekünk de férjem túl stratégiázza szerintem.

Alkudni akar, 2-3 milliókat, és azt is napok után bejelenteni, én megadnám érte az 58-at, és ajánlatot tennék ott helyben, mert látom hogy így is áron alul van adva, nincs ingatlanos aki szarrá menedzselje és tartok tőle hogy lesz más aki megadja érte az árat.

Nem tudom mi a helyes döntés. Persze jó lenne néhány millióval olcsóbban mert még felújítás stb, de eddig ilyen volumenű lakásokat 60+ért néztünk meg.Tehát jól jönnénk ki szerintem.

Férjem mondja hogy "fear of missing out" (ki maradsz, lemaradsz) amit művelek és aki nem alkudik az vesztes. Én utálnám a szitut ha holnap megnézzük és mondjuk pénteken hívom hogy ajánlatot teszek 55/56-ra mire mondja hogy már elkelt mert valaki megadta érte az 58at.

(Közben emelt az árán 59re mert szerintem rájött hogy mennyire jó a lakása és hogy igenis van rá kereslet).

2022. jún. 21. 19:34
 3/23 A kérdező kommentje:
Jó állapotban van, megéri az árát szerintem. Ezen a környéken ilyen paraméterekkel simán adhatná 63m-ért is.
2022. jún. 21. 19:34
 4/23 anonim ***** válasza:
70%
Akkor meg mit akartok rajta alkudni gyökerek?!
2022. jún. 21. 19:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire pörög most a lakáspiac. Volt idő, amikor a jó lakások kb fél nap alatt mentek el. De előtte pár évig lehetett úgy taktikázni, ahogy a férjed akar, hogy csak megtekintés után pár nappal tesz ajánlatot.
2022. jún. 21. 20:09
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha meg is akarjátok venni, nem előnyös alkudni ebben a helyzetben egy forintot sem.
2022. jún. 21. 20:24
 7/23 anonim ***** válasza:
59%

Tipródjpn a hülye, tudálékos férjed és ezzel ehalasztja a lakást!

Tudod most mi a trend?

A kurrens lakásokra rálicitálnak, nem pedig alkudoznak!

Légy nyugodt, ez is el fog menni 60-62-ért, ha tényleg olyan jó, ahogy leírod!

2022. jún. 21. 20:53
 8/23 anonim ***** válasza:
69%
Kajak ilyen retardáltak vagytok? :D
2022. jún. 21. 20:59
 9/23 anonim ***** válasza:
71%

Tipikus lakásturisták!

Akik csak nézegetik napi szórakozásként az ingatlanokat, de ha előkerül álmaik lakása, akkor meg döntésképtelenek.

További jó nézelődést...

2022. jún. 21. 21:23
 10/23 anonim ***** válasza:
90%

A férjed elképzelésével az életben nem lesz minőségi lakásotok! Legfeljebb olyan, amitől bármilyen kompromisszummal, de szabadulna a tulaja, mert valamiért véres a torka.

Más idők járnak mostanság, mint akár 3-4 éve.

2022. jún. 21. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!